Senatorul Claudiu Târziu, despre eliminarea suveranității din Legile Justiției: Toți cei care vor accepta această trădare vădită a intereselor naționale vor da socoteală POPORULUI român!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a criticat în termeni duri prevederea votată, joi, în Comisia specială pentru Legile Justiției, potrivit căreia respectarea deciziilor CCR de către magistrați să nu mai fie obligatorie.

„Trădătorilor! Senatorii PNL și USR au votat ieri, în Comisia „specială”, ca respectarea deciziilor CCR de către procurori și judecători să nu mai fie obligatorie. Lașii de la PSD și UDMR s-au abținut.

O infamie de proporții istorice! Colegii mei din AUR au fost singurii care au votat împotrivă!

Bătălia finală se va da în plenul Senatului. Toți cei care vor accepta această trădare vădită a intereselor naționale vor da socoteală poporului român!”, a transmis, vineri, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu, despre eliminarea suveranității din Legile Justiției: Toți cei care vor accepta această trădare vădită a intereselor naționale vor da socoteală POPORULUI român!”

Comentariile sunt închise.