„Cartea neagră a guvernării Ciucă”/ Claudiu Târziu: Starea românilor se poate sintetiza în câteva cuvinte: demobilizare, lipsă de orizont, FRICĂ. O ceață neagră s-a pus peste noi

Senatorul Claudiu Târziu a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe organizate la Palatul Parlamentului de partidul AUR, o radiografie a României după un an de la instalarea Guvernului Ciucă.

„Starea românilor de azi, după un an cu Guvernul Ciucă, se poate sintetiza în câteva cuvinte: demobilizare, lipsă de orizont, frică.  O ceață neagră s-a pus peste noi, o ceață care ne împiedică să vedem la doi pași înainte.

Din incompetență și din rea-credință, un guvern alcătuit la presiunea unui președinte iresponsabil, un guvern provenit dintr-o coaliție toxică PNL- PSD- UDMR, cu susținerea USR în cele mai multe cazuri a retezat orice speranță românilor”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Potrivit acestuia, Guvernul Ciucă este unul dintre cele mai indolente, inconștiente, ticăloase guverne pe care le-a avut România. Guvernul Ciucă comite gafe, bâlbe, rateuri și trădări ale interesului național, a subliniat Claudiu Târziu.

„Nu văd cum acest guvern mai poate continua. Nu văd o altă cale pentru a mai salva în afara alegerilor anticipate.

Ce a promis acest guvern:

  • o fiscalitate predictibilă. Nu avem, dimpotrivă.
  • salarii mai bune.  Nu avem, inflația le-a tocat și pe cele din prezent
  • mărirea pensiilor. Astăzi ne amăgesc cu o „creștere” care nu acoperă nici inflația.
  • renegocierea PNRR. AUR – singurul partid care nu l-a votat. PSD se prevalează de acest PNRR pentru a lua decizii împotriva românilor. De parcă PNRR ar fi un dat natural.
  • ajutor IMM-urilor și micilor agricultori. Nu au făcut! Mulți și-au legat speranța de schimbarea ministrului Agriculturii. Ministrul Daea lovește în micii fermieri și știți de ordonanța privind amendarea fermierilor.

Guvernul Ciucă ar trebui să se numească guvernul-foame sau guvernul -sărăciei”, a declarat Claudiu Târziu.

Guvernul Ciucă este un regim falimentar, a concluzionat senatorul Claudiu Târziu (AUR).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost