Chișinău: Asaltul ideologiei asupra copiilor/ Se lansează campania „Copiii LGBT în școala ta”, finanțată de Ambasada Olandei

În Republica Moldova a fost lansată campania „Copiii LGBT în școala ta”, proiect realizat cu sprijin fiinanciar din partea Ambasadei Olandei, anunță agora.md.

Potrivit sursei citate, autoarea campaniei este Tatiana Corcebaș-Onica, specialistă în comunicare și relații publice la Centrul de Informare si Documentare privind Drepturile Copilului.

În cadrul acestei campanii, cadrele didactice din Republica Moldova vor avea acces la informații referitoare la „copiii LGBT”. În acest sens urmează să fie folosite o serie de materiale precum videouri, quiz, broșură care vor putea fi desiminate între profesori.

Campania „Copiii LGBT în școala ta” a fost realizată în cadrul programului de instruire privind combaterea prejudecăților prin instrumente audiovizuale „Combating hate can be fun”, desfășurat de Centrul de informații GENDERDOC-M cu suportul financiar al Regatului Țărilor de Jos, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost