Claudiu Târziu: Diferite instituții globaliste susțin că trebuie să renunțăm la mâncarea noastră tradițională, pentru că nu este sănătoasă și poluează. O să ajungem să mâncăm tot felul de carcalaci, pentru că așa vrea CE

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a prezentat luni, în cadrul unui discurs de la tribuna Senatului, principalele argumente care au stat la baza proiectului AUR privind interzicerea utilizării insectelor în producţia de hrană pentru populaţia umană.

Potrivit senatorului Claudiu Târziu, la prima vedere, consumul de insecte, ca „orice prostie care pornește din rădăcini ideologice de stânga”, ar părea o glumă proastă, ceva ce nu se va întâmpla niciodată, nicăieri, nu doar în România.

Însă, a reamintit Claudiu Târziu, Comisia Europeană a aprobat deja pentru consum viermele de făină, lăcusta și greierele.

„În ultimii zece ani, diferite organisme glolalizante și globaliste, cum este Organizația Mondială a Sănătății (OMS), susțin că trebuie să renunțăm la alimentația noastră tradițională, fiindcă ea nu este sănătoasă și poluează. Și că este foarte bine să mâncăm viermi, gândaci, larve și alte scârboșenii, care poate sunt gustate pe alte meridiane, dar nu și în România.

Noi, prin acest proiect legislativ, nu facem altceva decât să preîntâmpinăm obligativitatea de a mânca aceste porcării. Mergem pe interzicerea lor, ca să nu ne trezim că mâine, poimâine suntem obligați să le mâncăm. Dacă știți bancul cu ciobanul ardelean, el a emigrat până nu a devenit homosexualitatea obligatorie.

Așa și noi. Râdem, glumim, dar o să ne trezim că vom mânca tot felul de carcalaci, pentru că așa vrea Comisia Europeană, și pentru că dumneavoastră ați râs și ați fost inconștienți”, a transmis senatorul Claudiu Târziu parlamentarilor aflați în ședința Senatului.

Reamintim că AUR a depus, în septembrie, un proiect de lege privind interzicerea utilizării insectelor în producţia de hrană pentru populaţia umană, după cum a relatat RostOnline. Propunerea a primit vot de repingere, luni, în Senat, însă își va continua procesul legislativ în Camera Deputaților – for decizional.

Pe același subiect:

Alimentele pe bază de insecte vor fi comercializate și în România. O multinațională testează deja primele produse

Premieră în România. A apărut pâinea din făină de greier

Senatorul Claudiu Târziu: „Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem REEDUCAȚI să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost