Jurnalistul spaniol Alvaro Penas, prezent la București: Ne aflăm într-un război cultural. Societatea este bombardată peste tot cu mesajele corectitudinii politice. Presa conservatoare care luptă împotriva discursului globalist trebuie sprijinită

Jurnalistul spaniol Alvaro Penas a avertizat, sâmbătă, în cadrul conferinței „Acea Europă în care credem”, cu privire la războiul cultural care a cuprins întreaga societate, menționând totodată importanța recuceririi narativului adevăratei Europe.

„Ce valori promovează astăzi Uniunea Europeană? Avortul, imigrația, LGBT… Ce legătură au toate acestea cu adevărata Europă? Niciuna. Dar asta nu contează, agendă trebuie îndeplinită, iar societatea este condusă într-o situație în care bunul simț este cel mai puțin prezent dintre simțuri.  Societatea este bombardată cu mesajul corectitudinii politice peste tot: la seriale TV, prin filme, cărți, muzică, mass-media”, a spus Alvaro Penas.

Este necesar ca toate acestea să fie combătute de la firul ierbii, a subliniat jurnalistul. În acest sens, spune Alvaro Penas, este esențial să fie sprijinite atât guvernele conservatoare, cât și organizațiile societății civile care promovează valori patriotice și conservatoare în toate domeniile, de la apărarea vieții și familiei, la tradiție și justiție.

„În ceea ce privește presa, suntem în situația David versus Goliat. Presa conservatoare e tot mai necesară, dar și mai populară. Prin urmare, trebuie sprijinită presa consrvatoare care luptă împotriva discursului globalist. Realitatea este că, dacă nu-ți spui istoria, alții o vor spune pentru tine. În Spania, datorită apariției partidului VOX, a apărut presă mai conservatoare, la radio și televiziune. Înainte de asta, cei care presa nu oferea informații de frică sau pentru că primeau subvenții de la stat. Ori o facem noi, ori nimeni altcineva nu o va face”, a spus jurnalistul Alvaro Penas.

Pe același subiect:

„Acea Europă în care credem”/ Conferință internațională organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”. Participă lideri de partide, eurodeputați și reprezentanți ai legislativelor naționale din Polonia, Italia, Portugalia, Serbia și România

Conferință eveniment la București. Lideri conservatori din mai multe state europene discută despre viitorul UE. Sorin Lavric: Europa va fi a statelor suverane sau nu va fi deloc!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs ISTORIC în Palatul Parlamentului: Europa se află astăzi într-o fază de degenerare. Conservatorii sunt chemați să apere normalitatea. Conservatorii sunt anticorpii contra bolii numite neomarxism

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, declarație CURAJOASĂ: UE de astazi este o dictatură, nu o democrație! Ni se spune câți porci să creștem și câți litri de țuică să producem. Am închis minele de cărbune și nu ne vor mai lăsa să ne încălzim nici cu lemne. 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost