Medicul Ștefan Oprea, reacție dură în cazul Eduard Novak: Cum să vorbești despre strategia NAȚIONALĂ în altă limbă decât cea oficială a țării în care ești ministru?

Medicul Ștefan Oprea, care a criticat recent declarația jignitoare făcută de europarlamentar german la adresa României, comentează demersul ministrului Sportului, Eduard Novak, de a promova Strategia Națională pentru Sport printr-un spot realizat în limba maghiară.

Cum să vorbești despre strategia națională în altă limbă decât cea oficială a țării în care ești ministru?, se întreabă medicul Ștefan Oprea.

„Domnul Ministru al Sportului, Eduard Novak, sfidează în continuare postând `Strategia Națională pentru sport” în limba maghiară, cu subtitrare în limba română, demonstrând încă o dată că România este a nimănui.

Într-o țară normală ar fi fost deja remaniat, mai ales că nu este la primul deraparaj din acest registru.

Bineînteles că domnul Iohanis este în cel mai bun caz indiferent, iar generalul Ciucă nu poate executa ceva fără ordin primit.

Cum să vorbești despre strategia NAȚIONALĂ în altă limbă decât cea oficială, NAȚIONALĂ a țării în care ești ministru ?!

Ca o paranteză, doamna Roxana Mărăcineanu, în calitate de ministru al sportului în Franța, nu și-a permis să facă comunicate în limba română, iar limba țării în al cărei Guvern este să fie doar subtitrare.

Până când această bătaie de joc ? Până când PSD și PNL îi vor ține în brațe pe cei ca domnul Novak?”, a transmis, pe Facebook, medicul român Ștefan Oprea.

Reamintim că ministrul Sportului, Eduard Novak,  promovează  Strategia Națională pentru Sport printr-un spot realizat în limba maghiară, cu subtitrare în limba română, după cum a relatat RostOnline.

Pe același subiect:

Medicul român Ștefan Oprea, răspuns DEMN pentru europarlamentarul german care a jignit România, comparând-o cu Vestul Sălbatic

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Medicul Ștefan Oprea, reacție dură în cazul Eduard Novak: Cum să vorbești despre strategia NAȚIONALĂ în altă limbă decât cea oficială a țării în care ești ministru?”

Comentariile sunt închise.