Nou meci caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, pe 10 noiembrie, în București. Claudiu Târziu se alătură campaniei al cărei simbol este Irene, fetița părintelui Mihail Bucă (VIDEO)

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a anunțat, sâmbătă, că se alătură campaniei care a fost inițiată de părintele Mihail Bucă în sprijinul copiilor bolnavi de la Spitalul Fundeni din Capitală.

Claudiu Târziu a anunțat că un nou meci caritabil va avea loc pe 10 noiembrie, începând cu ora 19.00, la stadionul Arcul de Triumf, și a îndemnat oamenii să cumpere bilete la acel meci. Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru achiziția de aparatură medicală necesară Secției de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.

„Pun și eu umărul la campania umanitară a părintelui Mihail Bucă pentru dotarea Secției de oncohematologie pediatrică de la Fundeni cu apăratură medicală.

Pornind de la cazul copilului său, îmbolnăvit fără de veste, părintele Mihail a transformat zbaterile personale într-o luptă pentru o cauză nobilă. La aceasta sîntem chemați cu toții: să împuținăm suferința pe pămînt.

Vă îndemn pe toți prietenii acestei pagini să faceți o faptă bună”, a transmis, sâmbătă, senatorul Claudiu Târziu.

Biletele se pot cumpăra de aici.

Context

Arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul Grupului Psaltic Tronos, a inițiat, în 23 mai, o campanie de strângere de fonduri pentru fiica sa, care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică, după cum a relatat RostOnline.

La începutul lunii septembrie, Liga Legendelor a organizat pe Stadionul „1 mai” din Slobozia, un meci de fotbal caritabil în sprijinul copiilor bolnavi de leucemie.

Evenimentul este intitulat „Fotbalul face bine! Alături de Irene și Secția de Oncohematologie Pediatrică I.C. Fundeni.”Simbolul campaniei a fost micuța Irene- Ecaterina, fetița părintelui Mihail Bucă.

Pe același subiect:

Legendele fotbalului, meci caritabil pentru copiii bolnavi de leucemie. Simbolul campaniei este micuța Irene, fetița părintelui Mihail Bucă (VIDEO)

„Alături de Irene!” Apelul Arhid. Mihail Bucă pentru fiica sa, care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică

Arhid. Mihail Bucă, îndemn la rugăciune pentru copiii bolnavi de leucemie: Așa cum ați făcut-o pentru Irene, vă rog să vă aplecați și spre aceste suflete nevinovate!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost