„Omul lui Dumnezeu”/ Filmul dedicat vieții Sfântului Nectarie din Eghina ajunge în cinematografele din România, din 2 decembrie (trailer)

Man of God/ Omul lui Dumnezeu”, filmul dedicat vieții Sfântului Nectarie din Eghina, ajunge și în România, premiera de gală având loc în 29 noiembrie, la Cinema City ParkLake din Capitală.

Ulterior, din 2 decembrie, filmul va rula în 64 de cinematografe din întreaga țară.

Filmul este produs de Simeon Entertainment și View Master Films, în colaborare cu Mănăstirea Vatoped din Sfântul Munte Athos, potrivit Basilica.ro.

Proiectul cinematografic este un omagiu adus Sfântului Nectarie la 100 de ani de la mutarea sa la viața veșnică (în 1920).

Rolul sfântului Nectarie este jucat de actorul grec Aris Servetalis. Un rol scurt, dar de impact, joacă în film și actorul Mickey Rourke. El îl va interpreta pe bărbatul paralizat vindecat de sfânt când acesta se afla pe patul de moarte, la Spitalul Areteion din Atena.

„Sper să inspire oamenii și să le dea curaj pentru a depăși momentele grele ale vieții. Fiecare are de învățat câte ceva din viețile sfinților. Munca la acest film a fost o inspirație, dar s-a făcut cu greu. Am depășit dificultățile și obstacolele cu încredințarea că, dacă este voia lui Dumnezeu, toate se vor așeza în cele din urmă.” Yelena Popovic, regizorul filmului.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost