Liderul partidului portughez Chega, André Ventura, vizită la Patriarhia Română, alături de Claudiu Târziu (AUR)

André Ventura, liderul partidului portughez Chega, a vizitat, duminică seara, Patriarhia Română, unde a fost însoțit de senatorul Claudiu Târziu (AUR).

André Ventura s-a aflat zilele trecute în România pentru a participa de conferința internațională „Acea Europă în care credem”, organizată de AUR, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

„O minunată seară, plină de har, alături de frații noștri din partidul CHEGA. Îi mulțumesc lui André Ventura pentru prietenia sa și îl asigur de toată prețuirea și colaborarea noastră!

A fost o vizită cu rost la Patriarhia Română, Andre fiind un om credincios, absolvent al seminarului teologic din Portugalia. Nimic fără Dumnezeu!”, a transmis, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că André Ventura a avertizat cu privire la amenințările cu care se confruntă țările membre UE, spunând că se duce un război cultural împotriva identităților naționale, după cum a relatat RostOnline. Liderul partidului conservator Chega a explicat cum finanțările europene din ultimii ani condiționează politic deciziile fiecărui stat membru.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost