Sondaj online: „România va fi atacată, dacă trupele SUA detașate la noi intră în regiunile ucrainene ocupate de ruși?” Ce cred românii

„România va fi atacată, dacă trupele SUA detașate la noi intră în regiunile ucrainene ocupate de ruși?”, a fost tema sondajului lansat la „Marius Tucă Show”, în ediția de luni, 31 octombrie.

Dintre respondenți, 70% au răspuns afirmativ la această întrebare, iar aproape 30% cred că țara noastră nu va fi atacată de ruși, chiar dacă trupele SUA detașate la noi intră în regiunile ucrainene ocupate de armata lui Vladimir Putin.

 

Invitatul emisiunii a fost analistul Dan Dungaciu a fost invitat la „Marius Tucă Show”, potrivit Gândul.ro.

Dan Dungaciu a explicat că lucrurile ar putea lua o întorsătură neașteptată în privința conflictului din Ucraina.

„Toate aceste lucruri se pot schimba. Armata Rusiei se poate recalibra sau să devină mai eficientă decât a fost (unii spun că este deja mai eficientă). Pe de altă parte, armata ucraineană poate să obosească sau să rămână fără muniție. De asemenea, unitatea euroatlantică s-ar putea să nu mai fie ca la început”, consideră Dan Dungaciu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sondaj online: „România va fi atacată, dacă trupele SUA detașate la noi intră în regiunile ucrainene ocupate de ruși?” Ce cred românii”

Comentariile sunt închise.