Strategia NAȚIONALĂ pentru sportul din ROMÂNIA, promovată de ministrul Eduard Novak printr-un spot în maghiară, cu subtitrare în limba română (VIDEO)

Ministrul Sportului, Eduard Novak,  promovează  Strategia Națională pentru Sport printr-un spot realizat în limba maghiară, cu subtitrare în limba română.

„La Cluj-Napoca, după turul de prezentare a Strategiei Naționale pentru Sport din această săptămână, am transmis un mesaj de încredere în potențialul pe care îl avem, de încurajare a deschiderii către sport și de susținere a unui sistem în care sportul este pentru toți”, a anunțat, pe Facebook, ministrul Sportului, Eduard Novak.

Nu este pentru prima dată când Eduard Novak, membru în Guvernul României, refuză să folosească limba română.

Recent, ministrul Novak a refuzat să rostească imnul României, după cum a relatat RostOnline. Tot Novak a susținut că hocheiştii din echipa naţională a României care au cântat alături de galeria maghiară imnul așa-zisului Ţinut Secuiesc la finalul partidei cu Ungaria, de la Campionatul Mondial din Slovenia, nu au lezat cu nimic imaginea României, conform RostOnline.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost