Strategia NAȚIONALĂ pentru sportul din ROMÂNIA, promovată de ministrul Eduard Novak printr-un spot în maghiară, cu subtitrare în limba română (VIDEO)

Ministrul Sportului, Eduard Novak,  promovează  Strategia Națională pentru Sport printr-un spot realizat în limba maghiară, cu subtitrare în limba română.

„La Cluj-Napoca, după turul de prezentare a Strategiei Naționale pentru Sport din această săptămână, am transmis un mesaj de încredere în potențialul pe care îl avem, de încurajare a deschiderii către sport și de susținere a unui sistem în care sportul este pentru toți”, a anunțat, pe Facebook, ministrul Sportului, Eduard Novak.

Nu este pentru prima dată când Eduard Novak, membru în Guvernul României, refuză să folosească limba română.

Recent, ministrul Novak a refuzat să rostească imnul României, după cum a relatat RostOnline. Tot Novak a susținut că hocheiştii din echipa naţională a României care au cântat alături de galeria maghiară imnul așa-zisului Ţinut Secuiesc la finalul partidei cu Ungaria, de la Campionatul Mondial din Slovenia, nu au lezat cu nimic imaginea României, conform RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost