VIDEO | Giorgia Meloni, premierul de dreapta al Italiei, îl face șah-mat pe Emmanuel Macron, președintele neomarxist al Franței

De ani de zile Marea Mediterană e placa turnantă prin care zeci de mii de imigranți, în special din Africa, intră în Europa, poarta de intrare fiind Italia.

Schema e următoarea: Rețelele de trafic de persoane recrutează, în urma unor taxe consistente, cetățeni din țările africane cărora le promit o viață mult mai bună în Uniunea Europeană. Îi ingrămădesc pe ambarcațiuni gonflabile aflate într-o stare de funcționare deplorabilă și le spun că vor fi transportați în Italia. Apele Mediteranei sunt patrulate de vapoare ale unor organizații neguvernamentale din țările UE care îi preia pe acești emigranți disperați. Apoi urmează dansul diplomatic, negocieri între aceste organizații neguvernamentale susținute material de stânga neomarxistă și UE pentru acceptarea acestor refugiați disperați în porturile italiene. Până acum schema a funcționat, în acest fel intrând în UE o grămadă de refugiați din țările africane.

Doar că între timp puterea în Italia a fost preluată de o coaliție de partide de dreapta, suveraniste și naționaliste. În acest moment prim ministrul Italiei este Girogia Meloni, lidera Fratelli d’Italia. Iar Giorgia Meloni e cunoscută ca fiind o persoană care spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde în spatele protocoalelor diplomatice.

Și iată mesajul ei adresat președintelui neomarxist al Franței, Emmanuel Macron, în problema imigrației africane în Uniunea Europeană:

Giorgia Meloni, arătând o bancnotă: Acesta este francul CFA, moneda colonială pe care Franța o tipărește pentru 14 țări africane, pe care le exploatează în virtutea vechilor drepturi coloniale.

Giorgia Meloni pune bancnota pe masă de unde ia o fotografie a unui copil african lucrând într-o mină de aur și continuă: Acesta este un copil care lucrează într-o mină de aur din Burkina Faso. Burkina Faso e una dintre cele mai sărace țări din lume. Franța tipărește bani coloniali pentru Burkina Faso, țară care are rezerve naturale de aur. Ca plată pentru tipărirea banilor folosiți în Burkina Faso, Franța pretinde 50% din contravaloarea exporturilor acestei țări. Mare parte din aurul pe care acest copil îl extrage din mina de aur ajunge în visteria statului francez.

De aceea zic: Soluția nu e ca UE să preia refugiați africani, ci de a elibera Africa de exploatarea unor anumite țări europene și de a le permite acestora să trăiască din resursele pe care le posedă.

Aplauze furtunoase.

Iar apropo de refugiații africani aflați la bordul vaselor finanțate de organizațiile neguvernamentale neomarxiste europene, aceștia au fost preluați de Franța după ce Italia le-a refuzat intrarea în porturile italiene.

Șah-mat!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Giorgia Meloni, premierul de dreapta al Italiei, îl face șah-mat pe Emmanuel Macron, președintele neomarxist al Franței”

Comentariile sunt închise.