Asociația ROST – pune bazele Școlii ROST „Sfântul Nicolae”

Asociația ROST – pune bazele Școlii ROST „Sfântul Nicolae”

De ziua Sfîntului Nicolae, ocrotitorul copiilor, Asociația ROST a lansat o campanie de strîngere de fonduri pentru înființarea unei școli creștine în București.
🎉 Au fost invitați activiști civici, antreprenori, prieteni și obișnuiți ai evenimentelor și activităților desfășurate de noi sub egida ROST.
🎉 După o revistă ROST, o editură omonimă, un centru de formare și educației permanentă, ”Casa cu Rost”, facem un pas mai departe în atingerea obiectivelor noastre, fondînd o școală, care se va numi Școala cu Rost ”Sfîntul Nicolae”.
🎉 Vă invităm pe toți cei care aveți disponibilitatea sufletească să deveniți ctitori ai acestei Școli, care se dorește a fi una de elită, dar accesibilă tuturor copiilor dotați intelectual, nu doar celor proveniți din familii înstărite.
Pentru donațiile dedicate Școlii ROST „Sfântul Nicolae” puteți folosi contul asociației, specificând scopul
Contul Asociaţiei Rost, deschis la UniCredit Bank, este: RO25BACX0000000107363250.
🎉 Dumnezeu să ne ajute în toată fapta cea bună
„Firmele care nu au sponsorizat în 2021 pot redirectiona pana pe 27 decembrie 20% din impozitul pe profit/micro aferent anului 2021.
Mentionez ca nu trebuie sa facă plata, doar sa depuna declaratia 177. Plata o va face ANAF în termen de 45 zile”
Până pe data de 27 decembrie, firmele care doresc pot depune declarația 177, plătitorii de impozit pe profit sau platitorii pe venit microintreprindere.
Odată cu contribuiți la această campanie de suflet, veți deveni ctitorii unei școli.
Fiți ROST!
Adela-Ioana Târziu

About Adela-Ioana Târziu

Născută în 1985 la București, licențiată în Drept, Comunicare şi Relaţii Publice, Psihologie și Teologie; master în Probațiune, la Facultatea de Sociologie a Univ. București; manager la ”Casa cu Rost”.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost