Claudiu Târziu (AUR), despre votul Schengen: DESTUL! Companiile austriece și olandeze trebuie boicotate, ambasadele trebuie pichetate

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a reacționat în termeni duri la votul împotriva aderării României la Schengen, îndemnând românii să reacționeze cu demnitate la acest refuz și să boicoteze serviciile și brandurile austriece și olandeze.

Redăm integral mesajul senatorului Claudiu Târziu:

„DESTUL! De peste trei decenii, ne-am obișnuit să ni se ia resursele naturale pe nimic, să ni se cumpere fabricile și uzinele la preț de fier vechi și tot acolo să și meargă, să fim folosiți doar ca mînă de lucru ieftină și piață de desfacere pentru produsele îndeobște occidentale. Dar nu e de ajuns.

Acum, unii dintre cei care s-au înstăpînit pe averea și pe viața noastră vor să facem supremul gest de supunere: să înghițim orice umilință, fără crîcnire și, pe cît posibil, cu un zîmbet de recunoștință pe față. Apucături de imperialiști.

Mă gîndesc acum la Austria, Olanda, dar și la Rusia, care deține controlul unor companii pretins austriece.

Pe aceștia îi avertizăm: gata, pînă aici! Este destul ce-am suferit pînă acum!

Dacă guvernul român este impotent și nici măcar nu poate să demisioneze în fața ultimei umilințe administrate României, reprezentată de refuzul pentru Schengen, noi, cetățenii români, avem atîta demnitate să reacționăm cum se cuvine.

Toate produsele, serviciile și brandurile austriece și olandeze trebuie boicotate!

Toate conturile românilor deschise la băncile cu capital austriac și olandez trebuie lichidate și banii mutați în bănci mai prietenoase!

Toate excursiile de plăcere și vacanțele în Austria și Olanda, anulate!

Toate sediile de ambasade și consulate austriece și olandeze de pe teritoriul României sau a altor state în care se află mari comunități de români trebuie pichetate, azi, în semn de protest!

Dacă am avea și un guvern românesc și, deci, vertical, aceste atitudini cetățenești ar fi dublate de măsuri politice:

– suspendarea relațiilor diplomatice cu Austria și Olanda,

– proteste la forurile internaționale,

– cercetarea legalității privatizărilor de care au beneficiat entități austriece și olandeze și, nu în ultimul rînd,

– schimbarea sistemului de impozitare, astfel încît firmele străine să nu-și mai externalizeze profitul la zero taxe în România.

Șpăgile date pînă acum nu mai pot fi întoarse, dar măcar cîteva reparații se pot face.

Poate vom avea un guvern românesc din 2024.”

Reamintim că, joi, Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate. Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, conform unor surse concordante de la Bruxelles, care afirmă însă că discuţiile continuă pe tema aderării României şi Bulgariei, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR), despre votul Schengen: DESTUL! Companiile austriece și olandeze trebuie boicotate, ambasadele trebuie pichetate”

  1. Austria sufera inca de un complex de superioritate din cauza unui Imperiu Habsburgic esuat (si lamentabil, chiar si cand era puternic – spun asta prin comparatie cu un Imperiu Otoman care a avut, cu adevarat, foarte multe calitati si lucruri bune – inclusiv moralitatea – cel putin prin comparatie cu un Imperiu suferind de un asa-zis „sange albastru” – mentalitate cvasi-existenta in creierele austriecilor actuali. Ne-au tratat dintotdeauna ca pe niste slugoi, ei si cu nenorocitii de unguri. Sa mai amintim cate sute de manastiri / schituri au incidendiat si distrus austriecii ? Cati preoti (de mir sau ieromonahi) au omorat, cati calugari si cati romani ? Sa mai amintim cum au sfarsit niste URIASI precum Horia si Closca – din cauza carei conduceri / ca carei tari ? Horia si Closca ar doar 2 nume de TITANI ai patriotismului datorita carora Austria nu merita nici macar o flatulenta din partea noastra. Da, e adevarat, e tara care i-a dat pe Mozart, pe Haydn, pe cei 2 Strauss – chiar si Beethoven care, o mare parte a vietii a locuit in Austria. Dar asta nu le scuza mentalitatea de a se uita la toti cu superioritate, fara a fi / reprezenta / face nimic – este si unul dintre motivele pentru care nemtii, popor de oameni muncitori se uita la austrieci cu un anumit dispret, bazat tocmai pe spiritul german care, din pacate, lipseste austriecilor.

    Olanda ? Cine-i Olanda ? O tara de bordeluri, de drogati, de tarfe, de poponari, lesbiene si transgenderi ? Da, au lalele frumoase si muzee, gradini, copaci deopotriva. Da, au dat pictura cu duiumul – dar asta nu le scuza decaderea totala la nivel moral.

    O tara de fost imperiu esuat si o alta de boarfe ne dau noua lectii si ne spun ce trebuie sa facem ?
    De ce acceptam ? Petrom-ul trebuie nationalizat in regim de urgenta maxima, si asta ar fi doar un inceput. Toate companiile din domeniul forestier straine (ca si cele romanesti) trebuie luate la puricat si bagati la puscarie fara mila.

    Din pacate, in Romania nu exista pedepsele corporale in puscarii (ne lipseste un model precum cel din Singapore, spre exemplu). Din pacate, datorita apartenentei la acest bordel imens numit UE nu mai avem sfanta pedeapsa capitala. Daca n-am fi avut politicieni care ar trebui executati fara mila pentru hotii si nu ne-am fi furat pe noi insine am fi trait bine-mersi si fara UE – NATO era suficient, data fiind vecinatatea cu Rusia (tot respectul pentru Ortodoxia lor si pentru profunzimea credintei Crestin-Ortodoxe unde ne cam depasesc – ca acceptam sau nu), dar sunt o natie a carei soldati sunt simpli criminali violatori.

    Daca suntem romani, NU mai avem ce sa cumparam / consumam cafea Julius Meinl, sucuri Pfanner, frecventat Humanic, pentru incaltaminte.

    Pentru toti amatorii de ski: NU mai cumparati NICIUN echipament de ski austriac (ski-uri / clapari / legaturi) ale firmelor austriece: Atomic, Blizzard, Fischer.

    BCR-ul trebuie luat inapoi, alaturi de Petrom. OMV-ul trebuie sa plateasca pentru tot ce au furat / n-au platit. Si alaturi de ei, bombonel Adrian Nastase (ce bine ar fi fost ca incercarea de suicid sa reuseasca pana la capat) si multi altii.

    NU avem nevoie de hoti. Unul din cei mai mari patrioti pe care i-am avut vreodata (Corneliu Zelea Codreanu pe care, personal, l-as pune chiar deasupra insusi Maresalului Antonescu) se intoarce in groapa. Ar fi fost foarte bun un stat national-legionar acum.

    UE ? O casa de prostituate care ne obliga, prin intermediul blestematilor de la Elie Wiesel sa ne ingropam patriotii care au iubit Romania mai presus de ei insisi, printre care Mircea Vulcanescu, Radu Gyr si multi altii.

    Acum insa Austria si Olanda trebuie sa suporte consecintele – putem sa luam exemplu de la un om care chiar isi iubeste propria-i tara: Erdogan. Aratati-mi care tara din vest ii dicteaza ceva ?

Comentariile sunt închise.