Șoc în lumea sportului! Jurnalistul american Grant Wahl (49 de ani) a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială

Jurnalist american Grant Wahl, în vârstă de 49 de ani, a murit în Qatar, după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc în lumea sportului, anunță News.ro.

El „s-a prăbuşit” în zona rezervată presei în timp ce relata de la meciul de vineri Argentina-Olanda, a declarat un martor pentru CNN.

„Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter.

Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.

Într-un episod din podcastul Futbol cu ​​Grant Wahl, publicat cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, acesta se plânsese că se simţea rău.

„A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea”, a afirmat el spunând că a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media al Cupei Mondiale, crezând că are bronşită.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Șoc în lumea sportului! Jurnalistul american Grant Wahl (49 de ani) a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială”

Comentariile sunt închise.