VIDEO | Alt copil mutilat și distrus pe viață de propaganda trans

În 2016 postul de televiziune MTV a produs și difuzat un așa zis documentar intitulat „Transformarea” despre șase tineri din California care nu se identificau în propria piele. Printre ei era și o adolescentă de 16 ani, Milo, care susținea atunci că s-a născut în corpul greșit, că de fapt este băiat.

La vremea respectivă aceasta spunea că nu-și poate imagina să-și trăiască viața ca femeie și că se simte extraordinar doar gândindu-se că își va trăi viața ca un bărbat. Alături de ea se afla mama sa care o susținea. Să nu uităm că e vorba de California, unul dintre statele americane cu cel mai mare procentaj de persoane spălate pe creier de propaganda LGBT.

Adolescentei a început să i se administreze testosteron injectabil săptămânal încă de la vârsta de 14 ani. Apoi și-a schimbat și actele de identitate pentru a reflecta faptul că acum era băiat. Ulterior i-au fost extirpați sânii. De la tratamentul cu testosteron i s-a îngroșat vocea și a început să-i apară și să-i crească păr pe corp. Când a început să-i crească barba și mustața probabil că s-a bucurat, transformarea reușise, de acum era un bărbat adevărat.

De atunci au trecut doar șapte ani. Acum regretă totul.

Tranziția s-a dovedit a fi o mare greșeală. Mă tot gândesc cum, dacă vreau vreodată să fiu perceput de societate ca o femeie, acum trebuie să fac antrenament vocal și am nevoie de laser pentru a scăpa de părul facial. Dar sunt atât de obosită.

Speram să nu spun niciodată acest lucru, dar cred că regret că am făcut tranziția medicală la bărbat. Regret absolut tot, am fost mizerabil.

Milo a descris, de asemenea, o serie de probleme de sănătate după ce a luat testosteron timp de șapte ani și jumătate. „Am început când aveam 14 ani, în 2015”, și-a amintit ea. „De-a lungul timpului, mi-au crescut doza per injecție. Făceam o injecție în fiecare săptămână și inițial doza era destul de scăzută, nu-mi amintesc exact de când eram adolescent, dar pe măsură ce am înaintat în vârstă doza a crescut progresiv.

Pentru a justifica operațiile de histerectomie și de dublă mastectomie spune că „s-a gândit că dacă este bărbat, atunci nu are nevoie de aceste organe”.

Apoi, datorită unor complicații medicale i-au fost extirpate și ovarele.

Acum spune că nici nu mai suportă să vizioneze documentarul MTV.

Din păcate cazuri ca acesta apar tot mai des, tot mai mulți tineri realizează că au fost exploatați de propaganda LGBT, tot mai mulți tineri realizează că în adolescență aveau nevoie de ajutor psihologic nu de tratamentele și operațiile radicale pe care le-au suportat. Tot mai mulți tineri realizează că au fost subiecții unor experimente diavolești, doar că pentru mulți dintre ei, din păcate, cale de întoarcere nu mai este.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost