Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, acuzat de trafic de influență

În urmă cu trei zile Ziar de Cluj a publicat un material exclusiv cu titlul Ministrul Rafila acuzat de un sot incornorat ca e un pradator sexual. „Mi-a lasat gravida nevasta!”.

Un subiect bombă care ar fi trebuit să fie preluat de presa centrală. Are toate ingredientele necesare: un ministru PSD în funcție, Alexandru Rafila care a lăsat gravidă soția altuia, un soț înșelat, Iulian Angheluș care face dezvăluirile, iar la mijloc o soție, Lorena Angheluș, care a rămas gravidă cu amantul sus pus. Citiți materialul că merită. Cu toate acestea presa centrală tace.

Dar mie altceva mi-a atras atenția. Conform lui Iulian Angheluș, Alexandru Rafila și-a folosit influența pentru a-i aranja Lorenei Angheluș examenul de la Institutul Clinic Fundeni:

Epidemiologia fiind o specialitate non-clinica, ca doctor nu lucrezi direct cu pacientii, deci nu poti sa-ti faci cabinet privat. Daca pe o sectie sunt 10 chirurgi, la un intreg spital este un singur epidemiolog. In acest context, Lorena a dat exemene pentru posturi la spitale mici din Timisoara (CFR), dar fiind slab pregatita, tot pica.

Brusc in 2016 apar 3 concursuri de epidemiolog de spital in Bucuresti la Institutul Clinic Fundeni, la Sfanta Maria si la Bagdasar-Arseni. In disperare de cauza Lorena se inscrie la toate 3 concursuri. Ulterior, am aflat ca Rafila ii „aranjase” examenul la IC Fundeni si i-a facut scandal fortand-o sa se retraga de la celelalte doua concursuri. Asa am ajuns in septembrie 2016 in Bucuresti. Relatia lor intra intr-o noua epoca, sexual vorbind fiind foarte facil contactul.

Mie mi se pare o acuzație extrem de gravă. Un reprezentant de marcă al PSD, Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății, este acuzat de trafic de influență și nimeni nu zice nimic, liniște absolută la București.

Se pare că-n România se mișcă lucrurile doar dacă moare cineva.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost