Austeritate DOAR pentru românii de rând? Ministerul Apărării cumpără avioane din SUA cu suma record de 6,5 de MILIARDE de dolari

În ziua în care Guvernul își angajează răspunderea pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, prin care noi taxe și impozite sunt impuse românilor, în presă a apărut o informație privind intenția Ministerului Apărării de a cumpăra avioane din SUA.

Suma vehiculată este uluitoare. România ar urma să plătească nu mai puțin de 6,5 de miliarde de dolari pentru a achiziționa 48 de avioane F-35 din SUA.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a solicitat aprobarea Parlamentului pentru o achiziție militară record constând în avioane multirol americane de generația a V-a F-35 ce urmează a fi cumpărate de la Statele Unite, printr-un acord „Guvern la Guvern”, în cadrul programului Foreign Military Sales al Pentagonului, anunță Profit.ro.

Potrivit sursei citate, achiziția urmează a fi inițiată chiar anul acesta și va include, în prima etapă, un număr de 32 de avioane F-35, motoare, suport logistic inițial, servicii de instruire, simulatoare de zbor și muniții aer-aer și aer-sol, în valoare estimată de 6,5 miliarde dolari. Într-o a doua etapă vor fi cumpărate încă 16 aparate de zbor F-35.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Austeritate DOAR pentru românii de rând? Ministerul Apărării cumpără avioane din SUA cu suma record de 6,5 de MILIARDE de dolari”

  1. Afacerea cu ” UKRAINA ” privind livrari de armament si construirea unor noi obiective militare in UKRAINA ” privind producere arrmament in zona in colaborare cu ” SUA ” arata de fapt ca si cazul ROMANIEI , care este de fapt ” ADEVARATUL SCOP FINANCIAR ” al conflictului din UKRAINA cu ” EXTINDERE AFACERE IN TARILE VECINTATE NATO ” recte ROMANIA . Restul este o poveste mediatica de ” adormit cetatenii , atacati de ” hunul de la est ” , care acum trebuie sa contribuie la ” imbogatirea aparatorului democratic de la vest ” prin ” ACEASTA SUMA INTRA-ADEVAR EXORBITANTA SI DE NOUTATE MAJORA ” dupa anii 90 , pentru ROMANIA .Dar este bine , ca ” muncim cu spor , pe al patriei ogor ” pentru BLOCUL MILITAR -POLITIC-FINANCIAR american, ” APARATORUL DEMOCRATIEI , Mondiale , europene si zonale. Tot inainte ” dragi tovarasi ” , vorba raposatului asa zis ” dictator”

Comentariile sunt închise.