Claudiu Târziu, la Constanța: 2024 este anul bătăliei decisive pentru normalitate, este anul bătăliei decisive pentru viitor

Claudiu Târziu, la evenimentul de lansare a candidaților AUR pentru Parlamentul European de la Constanța:

„Vă voi spune foarte pe scurt ce cred eu cu tărie că 2024 este pentru România și pentru Europa. Este anul bătăliei decisive pentru normalitate, este anul bătăliei decisive pentru viitor. Eu am intrat în această luptă pentru viitor, pentru copiii mei. Am doi: un băiat, Teodor Andrei, și o fetiță, Maria Sânziana. Nu vreau ca ei să fie victime sigure în războaiele altora. Nu vreau ca ei să fie materia de bătaie de joc a unei clase politice indolente, incompetente și răuvoitoare.

Vreau ca ei să își poată educa, la vremea cuvenită, proprii copii după valorile și principiile după care îi educ eu, valori și principii care definesc normalitatea. Normalitatea este să fii pro-viață, pro-familie, pro-libertate, pentru suveranitatea națională, pentru un spațiu european așa cum l-au gândit fondatorii UE, al păcii și al prosperității. Această normalitate este amenințată azi de o Comisie Europeană masiv ideologizată cu ideologia neo-marxistă de la care emană o politică a urii și o cultură a morții. Noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne întoarce la normalitate, cu Europa întreagă, cu Uniunea Europeană, cu țara noastră.

Dumnezeu ne dă această șansă în 2024. S-au copt timpurile pentru conservatori, suveraniști, patrioți, pentru cei care țin cu popoarele lor, cu neamurile lor și cu tradiția lor veche. Deci, avem această șansă de a schimba lucrurile, cu condiția ca toți conservatorii din Uniunea Europeană, din toate statele aparținătoare UE, să câștige alegerile. Și, odată câștigate, vom putea influența politica Comisiei Europene, vom putea schimba lucrurile în bine. Asta avem de făcut, asta este miza și putem face acest lucru cu ajutorul singurului nostru aliat: poporul român! Doamne ajută!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost