Principele Șerban Dimitrie Sturdza, candidat AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024: Vom lupta în Parlamentul European pentru o Românie DEMNĂ și SUVERANĂ!

Candidații AUR la alegerile europarlamentare din 2024, odată ajunși în Parlamentul European, vor apăra credința și identitatea națională și vor lupta pentru o Românie demnă și suverană, a declarat, sâmbătă, la Constanța, principele Șerban Dimitrie Sturdza, candidat AUR la alegerile europarlamentare din 2024.

Iată mesajul integral, transmis de principele Șerban Dimitrie Sturdza:

Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu astăzi aici și să iau cuvântul în fața dumneavoastră. Țin totodată să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră în număr atât de mare!

Sunt constănțean prin adopție și în ultimii 20 ani am petrecut mai mult timp la Constanța, decât la București, lângă familie. Prin munca mea neîncetată, am contribuit cât am putut, atât la schimbarea înfățișării orașului, cât și la modul în care acesta este perceput astăzi de către cetățeni și diplomați străini, sau oaspeți români veniți la Constanța, din toate colțurile țării.

Încă din 2019 sunt alături de domnii George Simion și Claudiu Târziu și astfel, am onoarea de a fi unul dintre candidații Alianței pentru Unirea Românilor pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. În calitate de român conservator și împreună cu colegii mei, doresc să ne punem toată experiența noastră în slujba țării, să avem un rol important de reprezentare a Alianței pentru Unirea Românilor în Parlamentul European, iar alături de toți conservatorii membri ai Parlamentului European să punem umărul la reformarea Uniunii Europene, să luptăm împotriva unei Uniuni Europene cu două sau mai multe viteze și să reprezentăm România la Bruxelles și la Strasbourg în cel mai demn mod și cu fruntea sus.

Prin implicarea noastră vom contribui ca România să redevină mândră și respectată în lume! Vom apăra credința și identitatea noastră națională! Vom lupta în Parlamentul European pentru o Românie demnă și suverană, precum și pentru o Uniune Europeană a Națiunilor, Creștină și Conservatoare! O Uniune Europeană în care fiecare țară să fie independentă și suverană, fiecare cu forța sa de decizie.

Anul 2024 va aduce succes partidelor conservatoare și reformiste din Uniunea Europeană! A.U.R., prin votul și implicarea dumneavoastră, poate obține un număr important de eurodeputați, cu atât mai mult pentru un partid conservator tânăr, astfel încât să cântărim mult alături de colegii noștri conservatori europeni, putând face bine, împreună, țărilor noastre, susținându-ne reciproc în fața tăvălugului neo-marxist.

De peste 30 ani, la fiecare scrutin, suntem mereu puși în situația de a alege între rău și foarte rău. Slavă Domnului, astăzi avem posibilitatea de a nu mai alege, din silă, răul cel mai mic, ci de a pune ștampila în dreptul Partidului A.U.R., cu încredere și speranță.

Trăiască România, demnă și suverană! Cu Dumnezeu înainte!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat, sâmbătă, 16 septembrie, candidații pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expozițional Constanța.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost