Premierul Ciolacu lămurește cum stă treaba cu cash-ul: Eu pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, ce problemă? Doar că nu se mai poate cumpăra Ferrari cu sacoşa

În timp ce posibilitatea eliminării plății în numerar îngrijorează o parte din populație, iar partidul AUR dorește protejarea acestui drept prin Constituție, premierul României, Marcel Ciolacu, declară relaxat că aceasta nu este o problemă reală, ci doar una „scoasă, ca multe altele”.

Învitat, duminică seara, la un post de televiziune, premierul Marcel Ciolacu a comentat criticile referitoare la limitarea plăților cu cash, spunând că nu este niciun fel de problemă şi că poţi să cheltuieşti cât vrei din 5.000 de lei, doar că, cu adevărat, nu mai poţi să cumperi Ferrari cu sacoşa.

„Cine are ceva cu cash-ul? Nu aveţi cash la dumneavoastră? Toată lumea, poţi să cheltui până la 5.000 de lei. Eu pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, lăsaţi-mă în pace, ce problemă? Doar că, cu adevărat, nu mai pot la dumneavoastră, agent economic, să îmi cumpăr Ferrari cu sacoşa (de bani- n.red). Nu are nimica cu niciun cetăţean”, a declarat Marcel Ciolacu la Prima News, potrivit News.ro.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Premierul Ciolacu lămurește cum stă treaba cu cash-ul: Eu pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, ce problemă? Doar că nu se mai poate cumpăra Ferrari cu sacoşa”

  1. De când omenirea a folosit bani sub formă de monedă sau bancnotă,nu s-a pus problema ca acestea incet-încet să dispară.La fel și la noi banii peșin, gheață sau numerar.Dar de când ne-am „americanizat” și folosim „cash”,hoții ne dau asigurări că într-un viitor cât mai apropiat,fără banii fizici va fi mai bine.Desigur,pt.bandiții de bancheri…

  2. Corect , spuse , numai poti cumpara ” FERARI ” cu sacosa , dar cum poti cumpara o casa cu ” sacosa ” acum si mai inainte , fara sa justifici legal ” sacosa ” ? Apoi am inceput o propganda ” politruka ” televizata prin niste ” cazuri mai mult sau mai mult speciale privind justificare imobile si recesamant ” imobile ilicite ” si nu suntem in stare sa dam o lege privind ” averea ilicita ” dar cine sa dea o lege care le da in cap tocmai celor 5 % din ” alesii ROMANIEI ” si a ” LACHERILOR LOR ” din STRUCTURILE DE STAT , ASA ZIS ” DEMOCRATIC SI FUNCTIONAL ” cazul doamnei judecatoare care nu putea justifica , 6 mil euro , din ” SALARII DE STAT ” Saraca , a deranjat pe altii si a picat pe tambal ” la televizor ” ca exemplu .Dar acum cand suntem la fundul sacului , dupa ce s-a furat tot timp de 30 de ani si suntem in datorii externe ca dupa cel de-al doilea razboi mondial , macar acum ” politrukul la conducere sa vada in afara de interesul sau de partid si grup si interesul unei tari si a unui popor care trebuie sa mearga mai departe , in conditiile acum mondiale care sunt la fel ca in anii 1930 -1940 , indiferent de intersul material al ” momentului politrukului la conducere ” Oare ajungem din nou ca acum 100 de anii , pe vremea Guvernului ” GOGA ” cu toate ca suntem in ” MAREA DEMOCRATIE MONDIALA SI EUROPEANA ” Ramane de vazut in cateva luni.

Comentariile sunt închise.