Strategia Națională de Vaccinare 2023-2027, prezentată, joi, în cadrul unui eveniment organizat în București

Strategia Națională de Vaccinare 2023-2027 va fi prezentată, joi, 19 octombrie, în cadrul unui workshop organizat în București.

Evenimentul are ca temă prezentarea Strategiei Naționale de Vaccinare 2023 – 2027 (SNV), precum și prezentarea Registrului Electronic National de Vaccinare – RENV ca parte din SNV. Workshopul este hibrid, atât online cât și offline.

Sesiunea se organizează prin intermediul Proiectului „Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde în Ministerul Sănătății ce optimizează procesele decizionale privind activitatea de vaccinare în România – ROVAC” – Cod proiect 129721, finanțat prin POCA.

Evenimentul are loc la Hotel MyContinental (Calea Griviței nr.143 B) din Capitală, începând cu ora 10.00.

Participarea se confirmă până cel târziu marți, 17 octombrie, prin complentarea unui formular disponibil aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Strategia Națională de Vaccinare 2023-2027, prezentată, joi, în cadrul unui eveniment organizat în București”

  1. Grozav, registrul electronic… hai că-i tare!!! Azi am fost pt rețeta lunară, și m-a uitat Dumnezeu acolo pîn-a „reușit” sistemu’ să vază cardu’ de sănătate!! Și vă pot asigura că așa-i mereu, toți se plîng și-njură mereu!!! Pe undeva, las’ că e mai bine,pîn-or face ei ceva funcțional,trece baba cu colacii… să-ncerce ceva electronic, vă spun că doar vorba se va alege…

Comentariile sunt închise.