UPDATE/ Un adevărat record! Peste 110.000 de credincioși au ajuns la pelerinajul la Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași, doar până miercuri, 11 octombrie

ACTUALIZARE

Peste 110.000 de credincioși s-au închinat la sfintele moaște ale Sf. Cuvioase Parascheva în cadrul pelerinajului de la Iași, până miercuri, la ora 18.00.

Știrea inițială:

Peste 86.000 de pelerini s-au închinat la sfintele moaște ale Sf. Cuvioase Parascheva în cadrul pelerinajului de la Iași, doar până miercuri, 11 octombrie, ceea ce reprezintă un adevărat record comparativ cu anii trecuți.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Române, miercuri dimineața, la rândul închinătorilor se aflau aproximativ 200 de persoane, anunță Doxologia.

Aproximativ 20.000 de oameni au participat, duminică seara, la pelerinajul „Calea Sfinților”, procesiune în care racla Sfintei Cuvioase Parascheva este purtată pe străzile din centrul municipiului Iași, după cum a relatat RostOnline.

Pelerinii care vin în această perioadă, dedicată Sfintei Parascheva, se vor închina de miercuri, 11 octombrie, şi la moaștele Sfântului Ierarh Andrei Criteanul care vor fi aduse de la Catedrala Mitropolitană din Arkalochori – Creta  (Grecia), de o delegaţie condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Andreas, Mitropolit de Arkalochori, Kastelli şi Viannos. Acestea vor fi întâmpinate la Iași începând cu ora 19.00.

Programul complet al manifestărilor este disponibil aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost