A trecut la nivelul următor! Primarul Antal Árpád trimite voluntari direct la oameni acasă, pentru semnături pentru steagul municipiului Sfântu Gheorghe

Pentru că nu a strâns suficiente semnături pentru steagul municipiului Sfântul Gheorghe, anulat de Justiție și fără niciun însemn românesc, primarul Antal Árpád trimite voluntari care să meargă din casă în casă și să convingă oamenii să semneze.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook, primarul Antal Árpád îndeamnă locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe să primească voluntarii și să semneze pentru steagul orașului.

„Am ajuns la faza a doua a acțiunii de strângere de semnături pentru a demonstra că steagul orașului este reprezentativ pentru noi toți cei care trăim în acest oraș. De luni, voluntarii noștri merg din casă în casă pentru a strânge semnături. Rugămintea mea este să-i primiți, să deschideți ușa și să semnați pentru orașul nostru, pentru steagul nostru, pentru comunitatea noastră”, a transmis primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

La sfârșitul lunii septembrie, primarul orașului Sfântul Gheorghe, Antal Árpád, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru steagul orașului, după cum a relatat RostOnline.

Campania a fost lansată în contexul în care Curtea Supremă a anulat, în luna februarie, Hotărârea emisă de Guvernul Cîțu privind adoptarea steagului municipiului Sfântu Gheorghe.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „A trecut la nivelul următor! Primarul Antal Árpád trimite voluntari direct la oameni acasă, pentru semnături pentru steagul municipiului Sfântu Gheorghe”

Comentariile sunt închise.