Centenarul mărturisitorilor. Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea, comemorați la 100 de ani de la naștere, pe 8 decembrie, la Brașov

Mărturisitorii Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea vor fi comemorați la 100 de ani de la naștere printr-o conferință duhovnicească dedicată sfinților din închisorile comuniste, anunță Glasul Cetății.

Conferința va avea loc vineri, 8 decembrie, începând cu ora 18,00, la Biserica „Înălțarea Domnului și Soborul Maicii Domnului” din Brașov (situată în Centrul Civic din Brașov).

Conferința duhovnicească „Centenarul Mărturisitorilor”, dedicată foștilor deținuți politic Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea  este organizată de Centrul Rezistenței Anticomuniste.

La eveniment vor participa Părintele Hariton Negrea, starețul Mănăstirii Petru Vodă, Părintele Valerian Pâslaru, starețul Mănăstirii Sfântul Mucenic Filmon (fostul actor Dragoș Pâslaru), Părintele Amfilohie Brânză, starețul Schitului „Sfântul Ioan Iacob de la Neamț” din Comănești, și doamna Maria Trifan, fiica mărturisitorului Traian Trifan.

Intrarea este liberă.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost