De ce Israelul nu bombardează Qatarul dacă urmărește eradicarea Hamas?

Avem așa:
– SUA e aliatul principal al Israelului.
– Qatar e, începând cu luna martie 2022, un aliat major din afara NATO al SUA. Acolo se află și o bază militară importantă a SUA.
– Hamas atacă Israelul în 7 octombrie 2023.
– Israelul spune că nu se va opri din bombardarea Gazei până când nu va eradica Hamas.
Conducerea supremă a Hamas se află în Qatar, aliat major din afara NATO al SUA.
– Hamas, organizație creată și finanțată de Israel, e considerată organizație teroristă atât în SUA, cât și în Israel.
– Șefii Hamas din Qatar se plimbă liberi prin lume, recent au vizitat Moscova.
– Nu există nici un fel de mandate de urmărire internațională/arestare pe numele șefilor Hamas.
– Dacă Israelul urmărește eradicarea Hamas, de ce nu apelează la SUA, aliatul său principal, pentru ca SUA să apeleze la Qatar, aliatul său major, pentru reținerea șefilor Hamas, organizație teroristă responsabilă pentru atacurile din 7 octombrie asupra Israelului? Sau de ce nu bombardează Qatarul?

Cred că e clar că ținta Israelului nu e Hamas, Hamas e doar pretextul pentru ocuparea Gazei de către Israel, exterminarea populației civile palestiniene din Gaza și colonizarea Gazei cu evrei.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „De ce Israelul nu bombardează Qatarul dacă urmărește eradicarea Hamas?”

  1. BRAVO neicà! Frumoasà logicà! Esti tare!
    Nu prea ai avut logicà asa bunà când era cu vaccinul dar trebuie sà recunosc faptul cà de data asta m-ai fàcut praf! Bravo tie !

    • Timpul a dovedit că am avut dreptate și cu vaccinurile. Nu au fost nici sigure, nici efective. Restricțiile au fost aberante. Totul a fost o șmecherie pentru ca unii să se îmogățească și să ni se testeze limitele.

  2. Nu dragul meu, dimpotrivà. Timpul a dovedit cu vârf si îndesat faptul cà nici tu, nici cei care gândeau ca tine, nu ati avut dreptate în privinta vaccinului : România a fost una din tàrile cu rata cea mai micà la vaccinare dar cu rata cea mai mare la mortalitate din cauza covidului.

  3. Este simplu , de raspuns ” ACOLO SUNT BANII ” iar banii ” sunt motivatia actiunii ” PRIN CONFLICT , valabil UKRAINA , GAZA ,etc , DINTOTEAUNA ” RAZBOIUL ADUCE CEL MAI MARE PROFIT ” nu o spun eu , o spune JP MORGAN , cand ca finantat in primul razboi mondial FRANTA SI ANGLIA cu un MILIARD DE DOLARII , recuperatii dupa aceea inzecit prin ” REFACERE DEMOCRATIE EUROPA SI MONDIALA PRIN ASA ZISUL ONU ” la anii 1900 SI …. .Acum fiindca QUATAR este ” ELVETIA ” LUMII ARABE , asa cum ELVETIA a fost in doua conflicte mondiale ” GARANTUL BANILOR ” SI LA CEI ” RAI ” SI LA CEI ” BUNI ” ESTE FIRESC SA FIE ASA SI NIMENI DIN MAREA LUME FINANCIARA MONDIALA NU VA IMPLICA ” QUATAR ” Este firesc sa fie asa , cine sa atace ” GARANTUL BANILOR ” si la cei BUNI SI LA CEI RAI . Pacat ca noi ROMANIA prin relatiile noastre de 60 SI CEVA DE ANI , si cu cei BUNI SI CU CEI RAI , am ratat sansa de a fii ” MIJLOCITORUL BANCII ORIENTALA ” privind ” BANCA EUROPEANA ” asa cum a incercat sa faca in anii 80 , odiosul , impuscatul ” DICTATOR COMUNIST ” acum ESTE PREA TARZIU , NE-A LUAT-O ” QUATARUL INAINTE ” si altii din ” LUMEA AFRICANA ” vizitata de asa zisul PRESEDINTE al nostru in ” turismul sau de colectare fonduri private si pariticulare la persoana ” TRAIM DIN ” POVESTIRI ISTORICE ASA ZIS DEMOCRATICE ” altii ” TRAIESC DIN ACTIUNI REALE ” actuale cu consecinte reale pe inca 30-50 de ani .

Comentariile sunt închise.