Expoziție dedicată lui Corneliu Coposu, deschisă la Chișinău, până la sfârșitul lunii noiembrie

O expoziție stradală dedicată lui Corneliu Coposu a fost deschisă publicului de la Chișinău, începând de miercuri, 1 noiembrie.

„De astăzi, 1 noiembrie 2023, publicul larg poate vizita expoziția stradală dedicată Seniorului. Ea este intitulată „Corneliu Coposu, o viață întreagă pentru principii și valori” și cuprinde imagini cu viața marelui politician român, un adevărat exemplu și model de urmat pentru generațiile tinere de pretutindeni”, a anunțat Fundația Corneliu Coposu.

Expoziția este amplasată pe gardul Muzeului Național de Istorie a Moldovei (str. 31 August 1989, nr.121 A, Chişinău) și va putea fi vizitată în perioada 1-30 noiembrie 2023, fiind parte integrantă a evenimentelor celei de-a VI-a ediții a Galei Corneliu Coposu, care se va desfășura la Chișinău,în zilele de 10-11 noiembrie 2023.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost