Claudiu Târziu, despre proiectul de buget pentru 2024: Au tăiat de la Educație și au adăugat masiv la serviciile secrete. Aproape că o să avem fiecare cetățean securistul nostru

Senatorul Claudiu Târziu a criticat în termeni duri proiectul Legii bugetului pentru 2024, spunând că este făcut împotriva românilor.

„Bugetul este unul insuficient. Coaliția PSD-PNL ne propune un proiect de buget al sărăciei, al incompetenței și al nevolniciei.

Coaliția PSD-PNL taie de la domenii vitale, precum Educația, și adaugă masiv la serviciile secrete.

În proiectul de buget prezentat de Guvernul Ciolacu, SRI și SIE beneficiază de o majorare de peste 25 %, din care peste 10% doar cu cheltuielile de personal. Numărul de angajați din aceste servicii este de patru ori mai mare decât era înainte de 1989, asta în timp ce numărul românilor din țară a scăzut. Aproape că o să avem fiecare cetățean securistul nostru. Astfel înțeleg să conducă cei care nu au o altă știință a conducerii decât prin teroare”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Potrivit acestuia, AUR va vota împotriva acestui proiect de buget, „care este făcut fără cap şi fără coadă şi care este îndreptat împotriva românilor”.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2024 a fost aprobat, marţi, de membrii comisiilor reunite pentru buget-finanţe din Parlament, cu 23 de voturi „pentru” şi 8 „împotrivă”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu, despre proiectul de buget pentru 2024: Au tăiat de la Educație și au adăugat masiv la serviciile secrete. Aproape că o să avem fiecare cetățean securistul nostru”

Comentariile sunt închise.