„O, ce veste minunată”. Părintele Dan Damaschin reunește credincioșii în cea mai mare ceată de colindători, sâmbătă, în Iași

Mii de oameni sunt așteptați, sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, în Grădina Palas din Iași, să răspundă apelului lansat de părintele Dan Damaschin și să cânte împreună colindul „O, ce veste minunată!”.

„1 minut și 34 de secunde pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău!

Dragilor, sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00 în Grădina Palas, vă invităm la cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul „O, ce veste minunată!” Partenerii noștri spun că ar putea fi cam ca la 3000 de suflete”, a anunțat, vineri, pe Facebook, părintele Dan Damaschin.

La evenimentul organizat în cinstea Pruncului Iisus trebuie să vină „toți ieșenii și neieșenii iubitori de colind”, spune părintele Dan Damaschin.

„Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați-i și acasă! Nu de alta, eu am 10233, din care încă vreo 3500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba. Deci, veniți cu colinda? DĂRUIM IUBIRE?”, a transmis părintele Dan Damaschin.

Reamintim că un eveniment similar a avut loc, sâmbătă, 16 decembrie, Trafalgar Square din inima Londrei a răsunat de colinde românești, în cadrul unui concert susținut de românii care trăiesc în Marea Britanie, după cum a relatat RostOnline.

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost