Premierul Viktor Orban, discuție cu liderul VOX, Santiago Abascal, despre europarlamentarele din 2024: Vântul schimbării este puternic în Europa

Premierul ungar Viktor Orban a discutat, sâmbătă, cu liderul partidului spaniol VOX, Santiago Abascal, despre alegerile europarlamentare din 2024.

Cei doi lideri se află în aceste zile la Buenos Aires, pentru a participa la ceremonia de învestire a preşedintelui ales al Argentinei, Javier Milei.

„Am avut o discuţie grozavă cu @Santi_ABASCAL despre pregătirea alegerilor europene de anul viitor. Vânturile schimbării sunt puternice în Europa! Viva @vox_es!”, a scris, pe X, fost Twitter, premierul ungar Viktor Orban.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Premierul Viktor Orban, discuție cu liderul VOX, Santiago Abascal, despre europarlamentarele din 2024: Vântul schimbării este puternic în Europa”

  1. Dulapul de la Cotroceni nu a fost invitat s-a participe la ceremonia de învestire a preşedintelui ales al Argentinei, Javier Milei? Chiar in halul asta a ajuns Romania sa fie desconsiderata din cauza actualei clase politice in frunte cu Johannis?

Comentariile sunt închise.