„Summitul Antreprenorilor Români”, eveniment dedicat mediului de afaceri din România, vineri, la Palatul Parlamentului

Vineri, 15 decembrie, la Palatul Parlamentului din Capitală, se desfășoară „Summitul Antreprenorilor Români”, cel mai mare eveniment dedicat mediului de afaceri din România.

Evenimentul, organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), va reuni peste 2000 de companii românești, care împreună au peste 300.000 de angajați.

Summitul Antreprenorilor Români este un eveniment de anvergură națională, care își propune să devină o platformă de dialog între AUR și reprezentanții mediului de afaceri. Scopul principal al acestui summit este de a identifica nevoile și provocările cu care se confruntă antreprenorii români, astfel încât să poată fi formulate politici publice eficiente, care să sprijine dezvoltarea economică a țării.

Summitul Antreprenorilor Români” subliniază angajamentul AUR de a sprijini mediul de afaceri din România și de a contribui la dezvoltarea economică a țării”, au anunțat organizatorii, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, prin organizarea acestui eveniment, AUR își reafirmă dorința de a lucra îndeaproape cu mediul de afaceri pentru a identifica cele mai bune soluții pentru a stimula creșterea economică și a crea un mediu de afaceri competitiv și prosper în România.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost