Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, despre promovarea agriculturii românești: Alegând produse de la fermieri români, investim în viitorul nostru și susținem economia și tradițiile

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza a îndemnat la susținerea producătorilor români și la promovarea agriculturii românești, menționând că în acest fel investim în viitor și susținem atât economia, cât și tradițiile.

„Promovarea agriculturii românești nu este doar o responsabilitate, ci și o oportunitate de a sprijini comunitățile locale.

Alegând produsele de la fermieri români, investim în viitorul nostru și susținem economia, tradițiile care dau savoare vieții noastre. Trebuie să fim mândri de resursele noastre și să le promovăm!

Magazine sunt pline în prag de sărbătoare de carne din diferite țări, mai puțin din România. Trist!”, a transmis, pe Facebook, prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea partidului AUR la alegerile europarlamentare din 2024.

Pe același subiect:

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza susține reîntoarcerea românilor acasă: „Trebuie să vină cu credință în Dumnezeu și cu siguranța că nicăieri nu sunt mai puternici decât la ei în țară”

EXCLUSIVITATE. Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, declarație de dragoste, de Ziua Națională: CRED într-o Românie demnă și suverană!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost