VIDEO/ Claudiu Târziu dă semnalul de la Alba Iulia: Am declanșat revoluția CONSERVATOARE. În 2024, prin AUR, România își va croi alt DESTIN NAȚIONAL

AUR a declanșat, în urmă cu trei ani, o revoluție conservatoare, iar România își va croi, în anul electoral 2024, un alt destin național, a declarat, vineri, de 1 decembrie, la Alba Iulia, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Declarația a fost făcută în cadrul conferinței „Patru ani de AUR”, eveniment organizat, de Ziua Națională, la Alba Iulia.

„Pe 6 decembrie 2020, am declanșat revoluția conservatoare, revoluția normalității. Suntem într-o misiune de luptă. Vrem să învingem pentru România. Deci, să își bage în cap lucrul acesta adversarii noștri. Vom merge până la capăt.

Și noi nu ne jucăm! Deja, în 4 ani de zile, am dovedit că AUR nu este un basm, nu e o invenție a cuiva, nu e o plăsmuire, ci este o poveste reală și de succes a României actuale. (…)

Da, este o poveste, dar este una adevărată și este una aflată abia la început. Să avem încredere că vom izbândi, că în 2024, prin AUR, România își va croi alt destin național, unul care să o ducă pe culmile victoriei, progresului, dezvoltării și mai ales care o va întoarce în matca normalității. Asta avem de făcut și nu avem odihnă nicio clipă”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost