Antonella Lerca, despre legalizarea căsătoriei între homosexuali: „Grecia ne-a dat o lecție de democrație, anume că biserica nu are ce căuta în politică”. Cum este promovată ideologia LGBT în presa românească de către „jurnaliști” activiști

Biserica nu are ce căuta în politică, iar Grecia a înțeles acest lucru și în Parlament s-a votat pentru căsătoriile și adopțiile gay, spune Antonella Lerca, lucrător sexual transgender, într-un interviu realizat, pentru DCNews, de Alexandru Negrici, fost voluntar în cadrul MozaiQ, asociație care reprezintă drepturile persoanelor LGBT din România.

„Am citit știrea cu bucurie, chiar noaptea când a dat-o Reuters. Mă bucură faptul că o biserică ortodoxă, care avea la un moment dat foarte multă putere politică, la fel ca în România, într-un final nu s-a mai băgat în deciziile cetățenești. Noi trebuie să înțelegem lucrul ăsta! Grecia ne-a dat o lecție de democrație, și anume că biserica n-are ce căuta în politică și nu poate dicta drepturile cetățenești. Biserica trebuie să își cunoască locul în societate și în țară. Biserica nu e nimic mai mult decât un cult și nu trebuie lăsată să profite. Grecia a înțeles acest lucru și iată că s-a votat, în mod copleșitor, în parlament, pentru căsătoriile și adopțiile gay.

E un exemplu pentru România, chiar dacă o să îmi sară toată lumea în cap. Dacă rămânem în epoca de piatră nu ne va rezolva nimeni problemele financiare, de sănătate și așa mai departe. Reveniți-vă, suntem în 2024!”, spune Antonella Lerca.

Un astfel de mesaj nu este o excepție pentru articolele semnate de Alexandru Negrici, dimpotrivă. În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Negrici realiza un interviu cu Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în care s-a vorbit despre importanța legalizării parteneriatului civil, propaganda ajungând până la a spune că „România pierde între două și trei miliarde de euro anual pentru că nu are incluziune LGBT”. Bineînțeles că un nou Referendum pentru familie a fost prezentat ca un demers riscant, inutil și costisitor.

 

Nu o să distribuim aici toate articolele de propagandă LGBT semnate de Alexandru Negrici, ele fiind disponibile pe site-ul DCNews, și nici nu contestăm dreptul vreunei persoane, fie activist sau jurnalist, la liberă exprimare. Ne dorim însă ca și presa conservatoare să beneficieze de libertatea de exprimare, fără să fie etichetată și pusă la colt pentru orice articol care deranjează narativa oficială.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Antonella Lerca, despre legalizarea căsătoriei între homosexuali: „Grecia ne-a dat o lecție de democrație, anume că biserica nu are ce căuta în politică”. Cum este promovată ideologia LGBT în presa românească de către „jurnaliști” activiști”

Comentariile sunt închise.