Claudiu Târziu (AUR), de la Washington: Comasarea alegerilor, o decizie politică extrem de gravă. Încalcă Constituția și este împotriva democrației

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a criticat în termeni duri decizia coaliției de guvernare privind comasarea alegerilor, spunând că asistăm la un act politic extrem de grav.

Declarația a fost făcută, joi, la Washington DC, unde Claudiu Târziu este prezent, alături de colegii din AUR, la CPAC 2024, conferința conservatorilor americani.

„Nu asistăm la un act politic banal, fără vreo încărcătură pentru democrația noastră, dimpotrivă, este unul extrem de grav. Atragem atenția asupra lui în mod vehement, pentru că nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii 34 de ani.

Această măsură (comasarea alegerilor- n.red) încalcă Constituția și este împotriva poporului român și a democrației. Așa ceva nu este acceptabil. Pentru acest lucru vor fi penalizați aspru la vot, pentru că românii înțeleg ce se întâmplă și nu se lasă păcăliți”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost