Claudiu Târziu (AUR): Este nevoie de o REFORMĂ MORALĂ. Dumnezeu este prigonit astăzi în Europa, chiar din centrul de putere de la Bruxelles

Este nevoie de o reformă morală, fără de care nu este posibilă nicio schimbare reală în societate, însă nu există morală fără Dumnezeu, a declarat, sâmbătă, la Timișoara, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare din acest an.

Potrivit liderului AUR, pentru ca reforma morală să fie posibilă, este nevoie ca la Bruxelles să ajungă o echipă cât mai numeroasă de conservatori.

„Nu există morală fără Dumnezeu. Dumnezeu este prigonit astăzi în Europa, chiar din centrul de putere de la Bruxelles.

Dumnezeu nu are voie să fie pomenit în spațiile publice, crucea nu trebuie văzute la gâtul vreunui demnitar sau funcționar de la Bruxelles. Acestor antihriști, crucea le aduce aminte de Adevăr, de puterea lui Hristos, de faptul că suntem îndepărtați de natura noastră divină și nu suportă acest lucru.

Noi, AUR, trebuie să mergem la Bruxelles cu o echipă cât mai numeroasă, ca împreună cu alți conservatori din partidele care ne seamănă, din celelalte state UE, să înfăptuim această reformă morală fără de care societatea nu are cum să se schimbe.

Oricat s-ar  opune adversarii noștri, oricât ne-ar defăima, oricât ar încerca să ne doboare, AUR-ul nu poate rămâne îngropat. A ieșit la suprafață din Banat, din Apuseni, din Moldova, din Dobrogea, din Muntenia și va cuprinde toată țara.

Această bună febră a AUR-ului va ridica energiile cele mai curate ale poporului român, pentru o răsturnare reală de situație în societatea românească, astfel încât și scara de valori și scara de principii să fie refăcute.

Avem nevoie de hotarârea de a merge până la capăt cu această mișcare de renaștere națională numită AUR.

Mișcarea are șansa ca în acest an, câștigând toate cele patru tipuride alegeri să facă ceea ce românii așteaptă de prea multă vreme: dreptate pentru România. Dumnezeu să ne ajute”, a spus Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost