Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a murit subit, la doar 46 de ani. Luni a participat la o dezbatere la Paris

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la un spital din Capitală, informează Agepres.

Decesul acestuia a fost confirmat de colegi din partid.  Cătălin Toma a fost trimis, vineri, de urgenţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Spitalul Matei Balş din Bucureşti.

Cătălin Toma, a participat luni (n.r. 12 februarie 2024) la sediul Consiliului Europei din Paris la lucrările biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță și avut o intervenție în cadrul reuniunii, în care a abordat tema programului de lucru al Comisiei de Guvernanță pentru acest an, notează Ziarul de Vrancea.

Cătălin Toma avea 46 de ani şi fusese ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 – 2020.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a murit subit, la doar 46 de ani. Luni a participat la o dezbatere la Paris”

Comentariile sunt închise.