Propaganda trans din SUA a reușit să desființeze drepturile părinților

Un cuplu din statul Indiana a făcut apel la Curtea Supremă a SUA după ce fiul lor a fost luat de serviciile de protecție a copilului pentru că ei au refuzat să i se adreseze cu numele și pronumele alese de acesta.

Mary și Jeremy Cox, care sunt catolici, au fost investigați de autoritățile din Indiana pentru că au refuzat să recunoască identitatea transgender a copilului lor, deoarece au susținut că intră în conflict cu credințele lor creștine.

„De asta se teme fiecare părinte”, au spus Mary și Jeremy Cox înainte de debutul luptei lor juridice.  La finalizarea anchetei, Departamentul pentru protecția copiilor din Indiana a stabilit că acuzațiile de abuz împotriva părinților erau nefondate.

Cu toate acestea, statul a susținut că dezacordul asupra identității de gen a fost dăunător pentru copil. În 2021, copilul lor a fost luat din sânul familiei și plasat într-o altă casă când avea în jur de 15 ani.

„A ține un copil departe de părinții săi iubitori din cauza credințelor lor religioase- chiar și atunci când statul recunoaște că nu a existat nici un fel de abuz sau neglijare- este greșit și este împotriva legii”, a declarat avocatul Lord Windham, care îi reprezintă pe soții Cox, pentru Fox News.

„Curtea Supremă ar trebui să ia acest caz și să clarifice faptul că statele nu pot lua copiii din sânul familiei din cauza dezacordurilor ideologice. Dacă acest lucru se poate întâmpla în Indiana, se poate întâmpla oriunde”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost