VIDEO/ Conf. dr. Avram Fițiu, discurs manifest la Timișoara: România trebuie să-și recapete DEMNITATEA

România trebuie să-și recâștige demnitatea în Europa, însă pentru ca acest lucru să fie posibil nu trebuie să mai fim reprezentați la Bruxelles de o clasă politică care stă în genunchi, a spus, sâmbătă, la Timișoara, conf.dr. Avram Fițiu, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

Într-un discurs manifest despre pământ, libertate, credință și națiune, prof. Avram Fițiu a explicat ce înseamnă, de fapt, când vinzi pământul străinilor, cum putem să apărăm și să valorificăm tezarul pe care Dumnezeu ni l-a dăruit, dar și despre ce avem de făcut pentru ca România să redevină fruntea Europei.

„Când vinzi pământul, vinzi apa din sol, iar fără apă nu există viață.

Când ți-ai vândut pământul, ți-ai vândut aerul de deasupra și fără aer nu exisți.

Când ți-ai vândut pământul, ți-ai vândut bogățiile subsolului și rămâi sărac lipit pământului.

Când ți-ai vândut pământul, ai vândut cerul de deasupra, ai vândut relația sacră dintre pământ și Dumnezeu. Fără Dumnezeu nu avem cum să avem o Europă creștină mâine.

Când ți-ai vândut pământul, apa, aerul, cerul de deasupra și relația cu Dumnezeu, de fapt, ți-ai vândut sufletul”, a subliniat prof. Avram Fițiu.

Potrivit acestuia, este nevoie de legi prin care să se poată răscumpăra pământul vândut străinilor și să se protejeze, în viitor, vânzarea pământului.

„Ne vom lupta în Parlamentul European (PE) pentru ca românii să mănânce o mâncare corectă și nu una de mâna a doua, după ce ai cheltuit 30 de miliarde de euro, ca să dai copiilor români o mâncare chimizată. Ultimul ministru european din Germania sau din Franța și-ar fi dat demisia dacă ar fi spus că va cheltui 30 de miliarde de euro ca să le dea copiilor o mâncare super chimizată.

Ne vom lupta în PE pentru ca România să fie recunoscută ca brutăria Europei, ca moara Europei, nu doar grânarul Europei. O țară care vinde grâu, materie brută, este condamnată la sărăcie, la uitare și la dezintegrare.

Ne vom lupta în PE ca României să-i fie recunoscut statutul de campioana gastronomică a Europei, că asta suntem, dar nu am știut să punem în valoare acest tezaur unic.

Vom câștiga bătălia în PE pentru ca România să fie recunoscută ca fiind campiona României la biodiversitate. Pe ultima pajiște din România ai peste 100 de plante medicinale pe metru pătrat, față de o pajiște franceză sau germană cu 20 de plante. Și nu am știut să valorificăm acest tezaur pe care Dumnezeu ni l-a lăsat.

Ne vom lupta în Parlamentul European pentru demnitate, pentru a spăla aceasta umilință la care suntem supuși- de vameșul din Austria, de polițistul austriac, de cei care ne-au înjosit. Nu mai vrem o clasă politică la Bruxelles care să stea în genunchi.

Dacă vrem să redevenim fruntea Europei, trebuie să ne comportăm demn. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a spus conf.dr. Avram Fițiu, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

Pe același subiect:

Claudiu Târziu (AUR): Este nevoie de o REFORMĂ MORALĂ. Dumnezeu este prigonit astăzi în Europa, chiar din centrul de putere de la Bruxelles


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost