Dan Tanasă (AUR): Lovitură de stat în desfășurare. Coaliția PSD-PNL pregătește cenzura pe rețelele de socializare!

Deputatul Dan Tanasă a avertizat, luni, cu privire la planul coaliției PSD-PNL de a cenzura rețelele de socializare, ca urmare a celor mai recente sondaje care arată că tinerii intenționează să voteze AUR la alegerile din acest an.

„Ce nu pot controla, vor să interzică! Isteria creată în PSD-PNL de sondajul care arată că tinerii votează AUR devoalează fața hidoasă a două partide autoritare și cu adevărat extremiste.

Pentru că nu îi pot controla pe tineri, pentru că nu pot manipula prin TikTok, ce vor „democrații” lideri ai PSD-PNL? Să interzică TikTok. Ce urmează? Să nu lase tinerii să voteze?

Frica le-a intrat în oase celor din PSD și PNL, liderilor acestor partide în frunte cu Rareș Bogdan sau Lucian Romașcanu.

Tinerii nu vor putea fi manipulați niciodată de aceste partide care calcă în picioare drepturile românilor.

Pe 9 iunie nu vor fi doar alegeri, ci va fi lupta generației noastre și a tuturor tinerilor din România pentru viitor și împotriva unui sistem putrezit condus de PSD-PNL!”, a declarat purtătorul de cuvânt al AUR, deputatul Dan Tanasă, potrivit unui comunicat primit pe adresa redacției.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dan Tanasă (AUR): Lovitură de stat în desfășurare. Coaliția PSD-PNL pregătește cenzura pe rețelele de socializare!”

Comentariile sunt închise.