AUR a depus lista de candidați pentru alegerile europarlamentare

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidați la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Lista este deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș, de senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, și de avocatul Gheorghe Piperea.

Sloganul campaniei AUR este „Apărătorii Patriei Române”.

„Candidatura noastră este dovada că nu suntem anti-UE sau antieuropeni așa cum suntem acuzați. Este dovada vie că înțelegem foarte bine rolul României în Uniunea Europeană și înțelegem realitățile cu care se confruntă Uniunea Europeană, realități care trebuie schimbate dacă vrem ca proiectul european să continue și toți care facem parte din el să beneficiem de acest proiect. Este nevoie de o schimbare în proiectul european, iar această schimbare nu va putea fi determinată decât de către o forță conservatoare masivă, care are șansa în 2024 de a face majoritate în Parlamentul European și de a schimba componența și direcția de mers a Comisiei Europene, politicile care sunt împotriva proiectului european”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Lista AUR este disponibilă aici. Iată primii candidați din lista AUR pentru alegerile europarlamentare:

1.     Terheș Cristian-Vasile
2.     Târziu Claudiu-Richard
3.     Piperea Gheorghe
4.     Teodorescu Maria-Georgiana
5.     Axinia Adrian-George
6.     Sturdza Șerban-Dimitrie
7.     Dumitrescu Cristina-Gabriella
8.     Gherasim Laura
9.     Vlahu Nicolae
10.  Neamțu George-Mihail
11.  Costea Peter
12.  Popa Ioan-Aurelian
13.  Tanasă Dan
14.  Gurlui Silviu-Octavian
15.  Dascălu Cristina-Emanuela
16.  Biro Răzvan-Daniel
17.  Năstăsoiu Elena-Viorica
18.  Iagăr Monica
19.  Mancaș Nicușor-Cristian
20.  Grosu Veronica

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „AUR a depus lista de candidați pentru alegerile europarlamentare”

  1. În opinia mea votarea unor trimiși la Bruxelles îi privește strict pe cei care iubesc regionalizarea sub stindardul european.

    Poate că există intenții bune, deși în aparență naive, din partea candidaților, atunci cînd declară că merg să schimbe direcția în care a luat-o conglomeratul politico-administrativ de la Bruxelles. Trebuie ca cineva să creadă că votanții sunt cu adevărat deficienți intelectual pentru a face asemenea declarații . Sau că ei pot crede că ce se petrece la Bruxelles poate suferi modificări din partea unora sau altora, ce nu fac parte din Clubul „Aleșilor ” care conduc lumea .

    Țara noastră coboară cu repeziciune panta spre prăpastie, nu trebuie decît o mică împingere pentru ca ea să dispară din punct de vedere fizic , căci politic, financiar , economic și social se află deja în neant. Nemaivorbind de fragmentarea societății prin subminarea unității de către diverși agenți în blană de oaie.
    Însă consider că putem încă opri această alunecare în abisul către care ne-a dus și indiferența noastră, nu doar factorii exteriori, dacă nu ne mai lăsăm duși în ispită de discursuri ademenitoare și de promisiuni deșarte , și tratăm țara noastră ca pe un bun personal, și nu ca pe unul ce nu ne aparține.
    Bun transmisibil generațiilor următoare și pentru a cărui stare le vom da socoteală .

Comentariile sunt închise.