VIDEO/ Claudiu Târziu (AUR), mesaj manifest: Mă voi lupta cu oricine, oricând și la orice nivel pentru crezul nostru. România trebuie să se RIDICE din genunchi. Suntem datori față de morții neamului nostru

România se află într-un ceas de mare cumpănă, într-un an electoral în care rezultatul alegerilor poate schimba destinul nostru național, a avertizat, marți, într-un mesaj video, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Acesta a menționat că se va lupta cu oricine, oricând și la orice nivel, pentru crezul partidului AUR, astfel încât acesta să devină faptă, iar România să se ridice din genunchi.

„Suntem datori față de morții neamului nostru”, a subliniat liderul AUR.

„Vă salut, dragi prieteni! Vreau să vă mărturisesc un gând și să vă fac o promisiune. Atunci când moartea îți vizitează familia, așa cum mie mi s-a întâmplat curând, înțelegi mai bine cât de efemeră este această viață a noastră pe pământ și câtă deșertăciune trăiești în viață dacă nu ți-o dedici unui scop nobil, unui crez.

Este foarte important cum trăiești. Am avut modele, în familie și printre prieteni, de viață dedicată unui scop nobil, unui ideal, unui crez. Am învățat să merg pe acest drum și nimic nu o să mă oprească.

Trăiesc pentru o cauză și am intrat în politică pentru că m-am simțit dator față de morții neamului nostru care s-au jertfit pentru a avea un neam, o națiune, o țară, pentru ca noi să fim liberi și pentru a avea o viață mai bună.

Le datorăm acestor morți ai noștri sfinți tot ceea ce suntem și tot ceea ce avem, și nu trebuie să uităm acest lucru. Eroii, martirii și sfinții noștri ne veghează.

Vă sunt dator și dumneavoastră, cei care ne priviți, cei care ne susțineți, cei care ați investit toată bruma de speranță în proiectul AUR, în această mișcare frumoasă, a României profunde, o mișcare menită să facă să renască neamul românesc și să repună România între cele mai puternice națiuni.

România a fost și trebuie să redevină mare! Traiesc pentru această cauză și, din această perspectivă, absolut nimic nu mă va deturna de pe acest drum, nimic nu mă va face să accept macularea crezului nostru. Sunt responsabil față de dumneavoastră și față de morții acestui neam. Cred că ai mei colegi din AUR sunt în asentimentul meu.

Mă voi lupta cu oricine, oricând, la orice nivel, în partid sau în afara partidului, la conducerea statului sau în relațiile cu alte state, pentru acest crez al nostru, al neamului românesc.

Valorile și principiile noastre nu sunt doar niște sloganuri, nu sunt bune doar de pus pe steaguri, nu sunt bune doar de invocat la momente festive sau în campanie electorală. Ele sunt stâlpi, fundamente ale crezului nostru național. Nu trebuie să uităm asta niciodată!

Credința, natiunea, familia și libertatea, meritocratia, dragostea noastră pentru neamul românesc trebuie slujite în continuare, nu avem voie să uităm de ele, nu avem voie să le abandomăm. Văd că, în focul luptei, unii uită și din acest motiv dezertează, fac jocuri pe sub masă, unii uită și își abandonează frații de cauză. Dar noi, cei responsabili de această mișcare nu avem voie să uităm și nu vom uita.

În ciuda greșelilor pe care le facem- și le facem, pentru că așa este în viață, doar cine nu muncește nu greșește- și în ciuda acuzațiilor care ni se aduc, vă rog să aveți încredere în noi până la capăt. Oferiți-ne încrederea dumneavostră și aveți îndrăzneala să sperați că vom face ceea ce este bun și împreună sunt convins că vom reuși. Nu avem de ales. Suntem noi, AUR, și ei, găștile de pradă, PSD si PNL. Ei sunt puternici, au totul, noi nu vă avem decât pe dumneavoastră. Asta trebuie să înțelegem cu toții. Există AUR și există acești adversari ai românilor, care îți bat joc de România de prea multă vreme.

Mai sunt câteva zile până când vom depune candidaturile pentru Parlamentul European  și candidaturile pentru alegerile locale. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, de semnăturile dvs, de voturile dumneavoastră, nu pentru noi, ci pentru țară, pentru ca acest crez să devină din idee faptă, pentru ca România să se ridice din genunchi.

Suntem într-un ceas de mare cumpănă pentru românitate și pentru România și sunt realmente îngrijorat de destinul național pe care îl putem avea după alegeri.

Aveți încredere, semnați și votați pentru AUR, căci o faceți pentru România! Dumnezeu să ne ajute!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost