„Urma Pașilor Tăi…”. Spectacol de teatru creștin, vineri, la Sala Dalles. Banii adunați din bilete vor fi donați pentru reconstrucția Mănăstirii Turnu

Fundația Turnu vă invită vineri, 5 aprilie, ora 19:00, la Sala Dalles la „Urma Pașilor Tăi…”, un spectacol de teatru creștin, de o profunzime înălțătoare care va atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului.

Spectacolul are meritul de a aduce în prim plan remarcabilul text de meditaţie la Patimile Domnului al pictoriţei Olga Greceanu, scris în 1933 cu ocazia unui pelerinaj la Locurile Sfinte.

„Frumusețea lui nu poate fi descrisă în cuvinte. Este o experiență transcendentă ce ne înalță dincolo de limitările lumii materiale și ne conectează cu divinul. Va fi o seară despre jertfă, iertare, iubire ce ne va mângâia adâncul inimii.

Reprezentația din 5 aprilie este caritabilă întrucât toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor merge către reconstrucția Mănăstirii Turnu din Prahova și către Așezământul Social pentru copii „Leagăn Prins de Stele” al Mănăstirii, oferindu-le acestor copii vulnerabili șansa la un viitor mai bun și mai luminos.

Prin participarea dumneavoastră oferiți speranță și iubire acolo unde este cel mai mult nevoie. Vă așteptăm cu drag să împărtășim împreună bucuria frumosului și a generozității în această perioadă a Postul Sfintelor Paşti”, se menționează într-un comunicat transmis pe adresa redacției.

Bilete se pot achiziona de aici.

Banii adunați din bilete vor fi donați pentru reconstrucția mănăstirii Turnu, mistuita de flăcări în vara anului 2023. Împreună reconstruim mănăstirea Turnu!

Pe același subiect:

Lumina Sfântă la Ierusalim, în 1933. Mărturia pictoriței Olga Greceanu, singura femeia care a făcut parte din „Rugul Aprins”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost