Premierul Viktor Orban: La Bruxelles se fac pregătiri pentru intrarea Europei în război

Ceea ce se întâmplă astăzi la Bruxelles este pregătirea atmosferei pentru intrarea Europei în război, a declarat, vineri, la postul de radio Kossuth, premierul Viktor Orban, anunță MTI.

Premierul ungar a menționat că citeşte de luni de zile memorii şi jurnale, şi consideră alarmante similitudinile cu pregătirile pentru Primul Război Mondial şi al Doilea Război Mondial. La vremea respectivă, atât politicienii, cât şi mass-media s-au ocupat destul de mult de acest subiect, spune Viktor ORban.

„Ceea ce se întâmplă astăzi la Bruxelles şi la Washington, acum poate că mai mult la Bruxelles decât la Washington, este un fel de pregătire a atmosferei pentru un posibil conflict militar direct, pe care o putem numi, liniştiţi, pregătirea pentru intrarea Europei în război”, a spus Orban.

Potrivit sursei citate, premierul a subliniat că în loc ca acest conflict să fie privit şi izolat drept un război între două popoare slave, cei din Europa de Vest consideră acest conflict ca fiind propriul lor război. Cunoscând istoria europeană, aceasta este o operaţiune de comunicare pentru pregătirea unei acţiuni de război, a subliniat Viktor Orban.

Treptat, acest lucru va conduce la o ciocnire între NATO, Uniunea Europeană şi Rusia, iar aceasta din urmă este o putere nucleară, a avertizat premierul maghiar, adăugând că asta ne conduce la „cele mai întunecate viziuni”.

În acelaşi timp, parcă toată lumea se află într-un alt viitor, iar la Bruxelles se fac acum planuri de război, grupuri de lucru lucrează la modul în care NATO ar putea participa la războiul dintre Rusia şi Ucraina, a mai spus Viktor Orban.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Premierul Viktor Orban: La Bruxelles se fac pregătiri pentru intrarea Europei în război”

  1. Cum rămâne cu Planeta?nu mai trebuie salvată?Cand a început războiul s-a terminat covidul,acuma se termină încălzirea globală?

  2. Războaiele se fac cu oameni. Este suficient ca oamenii să nu se ducă la război , pentru ca acesta să nu mai poată avea loc . Războaiele se pregătesc cu strategii diverse, de cele mai multe ori de ordin psihologic ( zvonurile create de specialiștii în controlul mintal, minciunile prezentate drept adevăruri, adică manipularea opiniei publice ), motivele pretextate fiind de cele mai multe ori fabricate de crima organizată internațională ( băncile mondiale, industria de armament , structurile militare și paramilitare internaționale, tot așa cum în trecut în cazul cruciadelor organizațiile religioase au îndemnat la crimă sub pretextul salvării sufletelor credincioșilor ).
    Cred că în acest moment ne aflăm în miezul unei combinații a tuturor strategiilor militare de inducere a acceptării războiului ca pe o necesitate de către popoarele nu doar europene, ci ale întregii lumi .
    E suficient să privim pe hartă punctele de foc ale planetei în acest moment ca să nu mai avem nevoie de dl. Orban să ne-o spună.

  3. Corect , si ce daca , sa ne amintim ca ” AUSTRO-UNGARIA ” a dcelansat la fel ca acum ” PRIMUL RAZBOI MONDIAL ” cu consecintele si revendicarile ei ” teritoriale si acum ” vorba Biblica ” GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE ” Nu crede in ” Ingerul pacii ” ca el este ” Ingerul razboiului „

Comentariile sunt închise.