Anthony Fauci mărturisește că a „inventat” regulile din pandemie

Vă mai amintiți de toate restricțiile aberante din pandemie promovate de „specialiști” și „oameni de știință” de care trebuia să ascultăm? Pe lângă vaccinarea cu serurile experimentale, cele mai eficiente restricții erau distanțarea socială și măștile care, cică, ne protejau împotriva virusului.

Toate au fost chestii inventate, fără suport științific. Și toate ies la iveală abia acum. Și nu doar că restricțiile respective nu au rezolvat absolut nimic, dar au făcut foarte mult rău, mai ales în rândul copiilor.

Aceștia nu doar că au pierdut din punct de vedere academic, dar i-a afectat și psihic, cazurile de „depresie, anxietate generalizată, stres acut și gânduri intrusive” crescând exponențial.

Toate aceste lucruri au fost recunoscute de Anthony Fauci, „expertul” numărul unu al Americii. Individ promovat de Trump și păstrat în funcție și de Biden.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Anthony Fauci mărturisește că a „inventat” regulile din pandemie”

  1. Tot așa cum inventat a fost și virusul care chipurile ar provoca SIDA .
    Acest sindrom foarte complex este în realitate provocat de modul de viață al homosexualilor de ambe sexe, căci drogurile si alcoolul provoacă scăderea imunității celulare, aceasta atrage infecții repetate, din ce în ce mai grave ce pot ajunge pînă la ultimul stadiu numit ” cancer ” în care organismele nu mai pot face față miilor de bacterii din mediul nostru natural de viață, cazuri soldate de multe ori cu decesul , nu prin virusul inventat de Fauci și alții ca el și numit de aceștia HIV, ci prin incompetența organismelor fragilizate de a mai face față provocărilor celor mai slabe ale mediului de viață.
    Provocări pe care un organism neslabit de consumul de droguri, alcool , nopți albe și alte excese le poate depăși fără nici un fel de dificultate.
    Fauci a omorît cu sînge rece nu doar la Covid, ci și legat de SIDA , prin ” protocoalele ” ce impuneau spitalelor scheme de ” tratament ” care în fapt erau destinate a eradica bolnavii în cauză. Vezi Remdesivir și restul măsurilor ” terapeutice ” de asasinare din vremea Covidului.

Comentariile sunt închise.