VIDEO/ Claudiu Târziu (AUR), la Mausoleul Mateiaș: Eroii nu mor niciodată! Ei sunt vii în conștiința noastră

Eroii nu mor niciodată, deoarece ei trăiesc în conștiința noastră, iar faptul că se dorește rescrierea istoriei naționale, astfel încât să nu mai accesăm această sursă de putere care stă în eroii, în sfinții și în martirii noștri este o crimă abominabilă, a spus, duminică, la Mausoleul Mateiaș, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„Nu e întâmplător că facem acest eveniment aici, unde sunt osemintele eroilor noștri și unde ei sunt vii, pentru că în conștiința noastră ei nu au murit niciodată.

Eroii nu mor niciodată!

Astăzi putem scrie istorie, dacă înțelegem ceasul greu prin care trece țara și dacă suntem hotărâți să mergem până la capăt pentru a ieși la liman. Nu trebuie să vă spun multe cuvinte ca să înțelegeți miza bătăliei care începe pe 9 iunie.

Pe 9 iunie avem de hotărât încotro mergem. Continuăm pe un drum al distrugerii, pe un drum sinucigaș, pe un drum al prăbușirii, pe care suntem conduși de către ei, Iohannis, Ciolacu, Ciucă și toată pletora de sclavi puși la dispoziția intereselor străine. Dacă mergem pe acest drum pe care suntem conduși de la Bruxelles de Ursula von der Leyen sau dacă, dimpotrivă, îl schimbăm pe unul al vieții, al dezvoltării, al victoriei noastre.

Putem să facem acest lucru, doar să avem încredere în noi și doar să luăm în serios această primă bătălie din 9 iunie.

Avem de ales între viață și moarte, între pace și război, între prosperitate și sărăcie, între suveranitate și vasalitate, între mizerie și glorie, între bine și rău.

O alegere simplă, la care suntem chemați toți, într-o singură zi, și pe care o facem cu un singur vot: votul de AUR pe toate cele cinci buletine de vot.

Nu doar de frică au comasat alegerile. Le-au comasat și pentru că au vrut să nu știți, să nu existe dezbatere pe problemele reale care pornesc de la Bruxelles și care vă afectează pe toți.

Faptul că ei ne interzic încălzirea cu lemne îi afectează pe 85 % dintre români, cei care se încălzesc cu lemne.

Faptul că ei vor să ne termine fermele cu animale și să ne înlocuiască alimentația cu gângânii ne afectează pe toți, și economia, și sănătatea.

Faptul că ei vor imigranți ilegali în România, la fel ca în toată UE, ne va afecta tot mai mult și pe noi, cei care încă nu cunoaștem acest flagel, dar îl vedem cum acționează la celelalte state din Vest.

Faptul că ei vor să ne rescrie istoria și să ne facă incapabili de a reacționa, incapabili de a accesa această sursă de putere care este istoria noastră, această sursă de putere care stă în eroii noștri, în sfinții noștri și în martirii noștri este o crimă abominabilă.

La toate acestea, noi trebuie să ne opunem și să spunem ce vrem. Noi vrem dreptate pentru România. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost