George-Daniel Stoian: Dovediți că vă pasă! Contribuiți, cu votul dvs, la apărarea vieții și sănătății fizice și psihice a copiilor

George-Daniel Stoian a făcut, vineri, un apel la responsabilitate, îndemnând cetățenii să contribuie, cu votul la alegerile de duminică, la apărarea vieții și sănătății fizice și psihice a copiilor.

Redăm integral apelul semnat de George-Daniel Stoian și publicat, inițial, pe Lupta pentru viață:

„Aveți copii sau nepoți?

Dovediți că îi iubiți mai presus de orice și contribuiți și dvs la apărarea copiilor și nepoților dvs de nociva și distrugătoarea ideologie LGBTQIA+ care ne este ”băgată pe gât”, pas cu pas, de la nivelul Parlamentului European și al Comisiei Europene! Vreți ca propriii copii și nepoți să fie obligați să folosească termenii Părinte 1 și Părinte 2 în loc de Mama și Tata? Vreți ca propriilor copii și nepoți să li se spună la școală (așa cum se întâmplă deja în mai multe țări ”civilizate”!) că s-ar putea ca fiecare dintre ei să fie un băiețel în corp de fetiță sau o fetiță în corp de băiețel și că au ”dreptul” să își aleagă ce ”gen” vor ei fără ca părinții lor să se mai poată opune legal acestei proceduri mizerabile de inducere a disforiei de gen în mintea copiilor?

Dovediți că îi iubiți mai presus de orice și contribuiți la apărarea copiilor și nepoților dvs de IRESPONSABILII care, de la nivelul Parlamentului European și al Comisiei Europene, au încercat (și vor mai încerca, dacă vor mai fi votați de noi, muritorii de rând) să ne condiționeze accesul la locul de muncă (practic să ne OBLIGE) sau să condiționeze accesul copiilor la școală de executarea ordinului de a fi cobai umani și a ne injecta cu toții cu tot mai multe vaccinuri ”sigure și eficiente”!

Cei care au reprezentat până acum POPORUL ROMÂN în Parlamentul European au votat (cu foarte puține excepții) toate blestemățiile care vizează inducerea disforiei de gen și distrugerea sănătății psihice a copiilor și nepoților noștri!

Cei care au reprezentat până acum POPORUL ROMÂN în Parlamentul European au votat (cu foarte puține excepții) blestemăția numită ”certificat negru” (așa zisul ”certificat verde”) astfel încât toți cei care am refuzat să ne injectăm cu vaccinurile experimentale ”sigure si eficiente” am fost tratați de către autoritățile politice și medicale ca fiind cetățeni de mâna a doua!

De dragul copiilor și nepoților dvs, NU le mai dați votul dvs celor care, în perioada 2020-2022, ne-au mințit, ne-au constrâns, ne-au terorizat pe toți pentru a-i determina pe cât mai mulți dintre noi să devină cobai umani si să se injecteze cu vaccinurile experimentale „sigure si eficiente”!

De dragul copiilor și nepoților dvs, NU le mai dați votul dvs celor care s-au dovedit a fi executanți docili ai tuturor ordinelor venite de la „Înalta Poartă”, indiferent de cât de nocive au fost acele ordine pentru noi, poporul român !

De dragul copiilor și nepoților dvs, DAȚI-LE votul dvs celor care au demonstrat deja că au luptat în Parlamentul European și în Parlamentul României, cu toate forțele, pentru ca (fărăde)legea vaccinării obligatorii să nu fie legiferată, pentru ca blestemăția condiționării accesului la locul de muncă de prezentarea certificatului negru să nu fie votată, pentru ca nociva și distrugătoarea ideologie LGBTQIA+ să nu fie impusă, prin diverse (farăde)legi, copiilor noștri!

De dragul copiilor și nepoților dvs ieșiți din starea de oboseală psihică sau din starea de nepăsare și contribuiți, cu votul dvs, la apărarea vieții și sănătății fizice și psihice a copiilor și nepoților dvs!

Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze tuturor mintea și sufletul!

Stoian George-Daniel”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „George-Daniel Stoian: Dovediți că vă pasă! Contribuiți, cu votul dvs, la apărarea vieții și sănătății fizice și psihice a copiilor”

  1. Cred că o ieșire din organizația europeană UE ar fi mult mai potrivita pentru a scăpa de toate napastele enumerate în discursul citat în articol .
    Este iluzorie credința că alte nume la Bruxelles pot schimba cu ceva starea lucrurilor : organizația europeană este în fapt conducerea politică UNICĂ a țărilor europene, a nega acest lucru nu schimbă cu nimic realitatea , pentru moment ascunsă .

Comentariile sunt închise.