Jurnalistul Daniel Buzdugan, despre o întâmplare minunată petrecută în avionul de Thessaloniki: M-am întâlnit cu Brâul Maicii Domnului. M-am rugat pentru familia mea și pentru familia noastră mare, România

Jurnalistul Daniel Buzdugan a relatat, vineri, pe Facebook, că în timp ce se afla în avion, a aflat că la bord se află Măicuțe de la Mănăstirea Kato Xenia, având cu ele racla cu Brâul Maicii Domnului.

„Cea mai frumoasă întâmplare de astăzi: stăteam pe locul meu în avion și admiram peisajul, având loc la geam, când însoțitoarea de zbor a venit la mine și mi-a spus așa:

„Știu că sunteți un om credincios, călătorim în această după-amiază cu Brâul Maicii Domnului, sunt două măicuțe românce de la mănăstirea Kato Xenia (Grecia ) cu un părinte și cu cutia cu Brâul Maicii Domnului, pe locurile din față, mergeți să atingeți și să vă închinați.”

M-am rugat pentru familia mea și pentru familia noastră mare, România.Să ne ocrotească Maica Domnului!

Pentru mine asta a fost o adevărată minune! Puteam să nu fiu chemat. Îi mulțumesc doamnei Gabriela stewardesa de la Tarom, care m-a ales să fiu parte din această întâmplare

Maicile românce sunt din Iași și din Roman și sunt de peste 20 de ani stabilite la mănăstirea Kato Xenia, din Grecia, unde vin mulți pelerini din România.

Numele Mănăstirii Kato Xenia, însemnând „Străina de Jos”, provine de la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Străina” (Panaghia Xenia) ajunsă aici în mod miraculos.
Mănăstirea adăposteşte icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Străina” (Panaghia Xenia) şi o parte din Brâul Maicii Domnului. Preasfăntă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi”, a scris, pe Facebook, Daniel Buzdugan.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost