Follow-up: Sorin Dumitrescu – „Învierea și schema ei iconografică” (Biserica Sfântul Silvestru, 2015.04.20)

În biserica Parohiei „Sfântul Silvestru” din Bucureşti a avut loc duminică conferinţa cu tema „Icoanele Învierii”. Conferinţa a fost organizată de Serviciul Cultural din cadrul Comitetului parohial, avându-l ca invitat pe dl acad. prof. dr. Sorin Dumitrescu.

Întâlnirea a fost structurată în două părţi. În prima parte s-a proiectat un film despre icoană în general, punctat cu intervenţii edificatoare asupra subiectului ale maestrului Sorin Dumitrescu. În cea de-a doua parte, discursul s-a axat în special pe icoanele Învierii.

Detalii întâlnire ».

Video:

Sorin-Dumitrescu-la-Sf.-Silvestru-despre-Inviere-000-5

Vezi foto: Follow-up: Sorin Dumitrescu – „Învierea și schema ei iconografică” (Biserica Sfântul Silvestru, 2015.04.20) – Olivian.ro – de Olivian Breda

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost