Femei înarmate împotriva Statului Islamic

Uite că femeile kurde au luat arma în mână, nu gleznele la spate ca ”refugiaţii” deplânşi de marii vizonari ortodocşi (printre alţii), şi luptă împotriva teroriştilor. Deci, se poate. Aah, şi să nu uit, conform unei statistici recente, numai 20% dintre migranţi sunt din Siria, ceea ce spune multe, dacă stai să analizezi responsabil, nu?

 

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Femei înarmate împotriva Statului Islamic”

  1. Petrache, ar fi bine dac-ai fi tu iubitor de adevar, inaintea mea.

    In primul rand, vezi ca ai gresit adresa comentariului, nu era pt articolul asta, in al doilea rand eu vorbeam de cota de sirieni din randurile celor care au cerut si cer azil in Europa, nu dintr-un total extins de refugiati.

    Cu privire la acest aspect din urma, au tot aparut reportaje si articole, cum ca ei sunt mai mult imigranti (economici) decat refugiati. N-avem ce discuta pe tema asta, e clar pentru toata lumea, probabil tu te-ai oprit doar la un articol si-ai ramas cu ala.

  2. Filmul circula de ceva vreme pe net. Din pacate aceste femei lupta in armata PKK (de sorginte comunista). Nici comunismul nu imi pare un viitor bun ca optiune pt aceasta regiune a lumii.

  3. ideea era ca daca femeile pot pune mana pe arma, la fel pot face si handralaii astia cu aer de refugiat care mizeaza sa traiasca din ajutoarele de stat. Nu?

Comentariile sunt închise.